<
Schliessen
Schliessen

De ce învățarea limbii germane reprezintă o investiție profitabilă atunci când lucrați ca îngrijitoare/îngrijitor

Învățarea limbii germane nu vă ajută doar pe plan profesional, ci și personal. În activitatea de îngrijitoare/îngrijitor care lucrează în Germania, este evident că o bună comunicare consolidează relația de încredere cu persoanele de care aveți grijă, și, în același timp, va face să vă simțiți mai siguri pe Dumneavoastră. În continuare vă explicăm motivele pentru care acest aspect este profitabil din punct de vedere financiar și de ce veți beneficia și Dumneavoastră dintr-o mai bună înțelegere a limbii. 

De ce este importantă limba germană în îngrijire?

În activitatea de îngrijire, comunicarea clară și eficientă este absolut necesară pentru a construi o relație de încredere cu persoana îngrijită și pentru a-i înțelege nevoile specifice. Dacă învață germana, îngrijitoarele/îngrijitorii pot comunica mai ușor și mai direct, ceea ce are ca rezultat o calitate crescută a îngrijirii, iar toți cei implicați în actul de îngrijire se vor simți mult mai în siguranță. Veți putea comunica mult mai bine și veți putea înțelege mai bine persoanele cu care intrați în contact. La urma urmei, este vorba și despre a face schimb de idei, de a discuta și de a te bucura de ceea ce faci. Dacă va puteți exprima fără dificultăți, totul va părea mult mai ușor.  

De ce este învățarea limbii germane importantă atât pentru momentul prezent, cât și pentru întregul Dumneavoastră viitor?

Vorbiți bine limba germană? Minunat! Multe familii și mulți potențiali clienți apreciază acest lucru. Cei mai mulți își doresc îngrijitoare/îngrijitori cu cunoștințe bune de limba germană – iar Dumneavoastră puteți folosi acest atu în stabilirea onorariului pe care îl solicitați. Din experiență știm că îngrijitoarele/îngrijitorii cu bune cunoștințe de limba germană sunt preferate/preferați, chiar dacă în aceste cazuri potențialii clienți vor plăti mai mult. Prin urmare, învățarea limbii germane vă aduce beneficii în adevăratul sens al cuvântului. 
În plus, stăpânirea limbii germane vă va crește încrederea în sine și vă poate aduce, de asemenea, noi oportunități de dezvoltare profesională și personală, chiar și în alte domenii de activitate. 

Noi suntem alături de Dumneavoastră!

Veți remarca și Dumneavoastră! Cu fiecare contract în Germania și cu puțină implicare veți deveni cu timpul tot mai bună/bun! Aveți răbdare cu Dumneavoastră. Învățarea unei limbi străine necesită mult exercițiu! Noi, la Hausengel, acordăm o importanță deosebită sprijinirii și încurajării îngrijitoarelor/îngrijitorilor noștri. De aceea, vă oferim un ajutor financiar în valoare de 75 de euro pentru achitarea unui curs de limba germană și susținem schimbul de informații între persoanele interesate de limba germană în cadrul grupurilor noastre de Facebook. Vă încurajăm să investiți în perfecționarea Dumneavoastră lingvistică! Sigur nu veți regreta! 

Stiați că toți angajații noștri din cadrul fiecăreia dintre locațiile noastre internaționale vorbesc, de asemenea, foarte bine limba germană? Așadar, știm exact ce este esențial. Recomandarea noastră: Continuați cu învățarea! Suntem încântați să vă fim alături pe acest drum.