Teste rapide de corona-virus Teste rapide de corona-virus

Hopa, 404!

Pagina solicitată nu a fost găsită.

Locuri de muncă pentru personalul de îngrijire în întreaga Germanie

Proces simplu de aplicare

3 pași simpli către un contract în Germania! Contactați-ne, alegeți cea mai bună ofertă și puteți călători. Recrutăm îngrijitori din toată România!

Procedura de colaborare
Suport complet

Cu Hausengel ești sub aripile îngerului! Îngrijitorii Hausengel sunt întotdeauna „îngrijiți complet”, chiar și în perioada de Corona Virus. Hausengel oferă o asigurare de sănătate pentru îngrijitori. O boală acută cu virusul corona este întotdeauna inclusă în asigurare. La noi ești bine protejat în această situație. Sănătatea dumneavoastră este importantă pentru noi.

Serviciile noastre
Suport la sosire și plecare

Ne ocupăm de toate formalitățile legate de călătorie. Înainte de plecare, supraveghetorii noștri primesc toate informațiile și documentele necesare. Îi însoțim pe îngrijitori la familiile noi pentru a facilita prima întâlnire cu familia și persoana care trebuie îngrijită. Totul are loc cu respectarea strictă a regulilor legale de conduită și igienă.

Pregătirea deplasării
La Hausengel primești mai mult

Oferim îngrijitorilor noștri o gamă largă de servicii conexe, de ex. instruire gratuită, refinanțarea cursurilor de limbi străine, asigurări private de sănătate în Germania, contabilitate fiscală, bonusuri de recomandare, asistență din partea unui consilier personal, măști de protecție gratuite, test rapid de corona și multe altele.

Academia Hausengel