Teste rapide de corona-virus Teste rapide de corona-virus

Hopa, 404!

Pagina solicitată nu a fost găsită.

Locuri de muncă pentru personalul de îngrijire în întreaga Germanie

Proces simplu de aplicare

3 pași simpli către un contract în Germania! Contactați-ne, alegeți cea mai bună ofertă și puteți călători. Recrutăm îngrijitori din toată România!

Gama de atribuții care revin furnizorilor pentru îngrijirea persoanei
Suport complet

Cu Hausengel ești sub aripile îngerului! Îngrijitorii Hausengel sunt întotdeauna „îngrijiți complet”, chiar și în perioada de Corona Virus. Hausengel oferă o asigurare de sănătate pentru îngrijitori. O boală acută cu virusul corona este întotdeauna inclusă în asigurare. La noi ești bine protejat în această situație. Sănătatea dumneavoastră este importantă pentru noi.

Serviciile noastre
Suport la sosire și plecare

Ne ocupăm de toate formalitățile legate de călătorie. Pentru francizii noștri oferim un serviciu de transport gratuit de la locul de reședință la locul de comandă din Germania. Totul are loc cu respectarea strictă a regulilor legale de conduită și igienă.

La Hausengel primești mai mult

Oferim îngrijitorilor noștri o gamă largă de servicii conexe, de ex. instruire gratuită, Transport, refinanțarea cursurilor de limbi străine, asigurare privată de sănătate și răspundere civilă, precum și asigurare legală de accidente în Germania, contabilitate fiscală, bonusuri de recomandare, asistență din partea unui consilier personal și multe altele.

Academia Hausengel