<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Prezentare generală asupra structurii noastre, precum și a participațiilor deținute

Toate companiile din cadrul concernului nostru, precum și toate proiectele sunt concentrate în toate situațiile asupra îngrijirii în regim ambulatoriu și (parțial) de spitalizare a bolnavilor și a persoanelor în vârstă. Suplimentar față de îngrijirea de specialitate, sunt incluse și acordarea de asistență la domiciliu (așa-numită asistență »24 de ore din 24«), oferte suplimentare de servicii, precum și oferte imobiliare în această branșă. Prin asistență permanentă a tuturor participațiilor deținute de noi, putem contribui la un schimb activ de experiență.

Îngrijire de specialitate în regim ambulatoriu

Îngrijire de specialitate în regim ambulatoriu pentru familii

La Hausengel GmbH, organizăm asistență medicală la domiciliu în regim ambulatoriu pentru a asigura păstrarea individualității și autodeterminarea personală a persoanelor care au nevoie de îngrijire.

La reprezentanțele din Marburg, Mainz, München (Bavaria) și Düsseldorf, firma Hausengel GmbH vă oferă toate serviciile așa-numitei activități de îngrijire de bază și de tratament, stă la dispoziție pentru acordarea de consultanță personală și gratuită și își asumă în aceeași măsură rolul de persoană de contact pentru toți cei implicați în activitate de îngrijire și sprijinire. Suplimentar față de aceste douăsprezece locații proprii, serviciile pot fi asigurate de către partenerii noștri de cooperare. Trebuie doar să ne contactați pentru a afla dacă oferim servicii de îngrijire asigurate prin intermediul partenerilor și în regiunea dumneavoastră.

Opieka domowa

Acordarea de asistență la domiciliu

Urmărim obiectivul ca persoanele care au nevoie de îngrijire să poată trăi cât mai mult timp și în mod independent în mediul familiar. În conformitate cu principiul de »îngrijire completă«, oferim, începând cu anul 2005, prin activitatea noastră principală derulată la nivel federal, acordarea de asistență la domiciliu cu (așa-numita »îngrijire 24 de ore din 24«) prin intermediul personalului de asistență instruit, certificat, originar din Europa de Est.

Am cunoscut personal toate persoanele intermediate de noi care oferă servicii de îngrijire și care sunt pregătite și instruite temeinic la Academia Hausengel pentru sarcina de îngrijire completă și asistență.

Parcul generațiilor - Hausengel Immobilien GmbH & Co.KG

Parcul generațiilor - Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG

Un parc al generațiilor nu reunește doar tinerii și vârstnicii, dar ține cont și de evoluția demografică, în funcție de care se modifică în special asigurarea spațiului locativ accesibil fără bariere și adaptat cerințelor pentru rularea cu scaunele cu rotile pentru persoanele mai în vârstă. Condiție: autoritățile locale și persoanele private trebuie să dezvolte noi oferte și concepte pentru asigurarea de locuințe confortabile pentru seniori.

Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG a fost fondată pornind de la ideea de a proiecta astfel de idei și de a le implementa - inițial ca proiect pilot la locația la care a fost înființată societatea Hausengel în Heskem. Cu sprijinul municipalității Ebsdorfergrund, este realizat un parc general cu locuințe în care accesul este asigurat fără restricţii pentru persoanele în vârstă, precum și mai multe case unifamiliale pentru familii tinere, cu diverse facilități de infrastructură, cum ar fi o cafenea pentru seniori, un centru de îngrijire de zi, un loc de întâlnire cu locație pentru evenimente și o zonă în aer liber asemănătoare unui parc, în centrul zonei, cu spațiu de joacă și odihnă.

Facilitatea este realizată în responsabilitatea Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG și este închiriată sau vândută parțial atât seniorilor, cât și familiilor tinere. În acest mod este creată o formă modernă de coexistență între tineri și bătrâni.