Filosofie

Omenie, compasiune, respect, iubirea aproapelui, serviabilitate, empatie şi cumpătare. Aceste principii şi obiective formează baza ideală a modului nostru de lucru şi formulează principii profesionale pentru munca noastră zilnică.

„Îngrijirea persoanelor în vârstă şi care au nevoie de îngrijire în Germania şi aplicarea principiului `ambulant prioritar față de staţionar` este una din cele mai mari provocări pentru societatea noastră. Îngrijire şi suport în căminul propriu prin îngrijitori formaţi, cu experienţă şi de încredere reprezintă soluţia şi viitorul acestei îngrijiri. Scopul nostru este să oferim îngrijire şi suport persoanelor care au într-adevăr nevoie de acestea, pentru ca ei să poată trăi în continuare în mediul lor obişnuit. Suntem aici pentru dumneavoastră, vorbiţi cu noi.“

Firma Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH este o firmă germană de familie cu sediul în Ebsdorfergrund-Heskem, în mijlocul landului Hessen. Pentru noi este important ca toţi îngrijitorii Hausengel să fie înregistraţi în Germania şi să dispună de o asigurare de sănătate & răspundere civilă. Acest lucru vi-l garantăm dumneavoastră şi îngrijitorilor noştri.


Concept pentru descărcare