<
Schliessen
Schliessen

Activitatea mea este foarte variată și interesantă

Maike Shapran

Maike Niederhöfer

Am 31 de ani și lucrez începând cu luna iunie 2010 la Hausengel. Activitatea îmi face deosebită plăcere, iar colegii sunt minunați. Ne înțelegem bine și formăm o echipă bună.

Mi-am început activitatea în calitate de asistentă a doamnei Doris Wenz. Colaborarea mi-a făcut plăcere și am avut ocazia să învăț multe lucruri. Cu timpul am primit mai multe sarcini care m-au ajutat să mă dezvolt. Ulterior am fost întrebată dacă nu doresc să mă transfer la departamentul responsabil pentru administrarea activității de asistență, pentru a coordona propriul portofoliu de familii. M-am bucurat foarte mult pentru această propunere. Mi-a demonstrat că lumea are încredere în mine și că este mulțumită de activitatea prestată de mine până la momentul respectiv.

Activitatea mea este foarte variată și interesantă. Am de-a face cu cele mai variate persoane, situații și probleme. Bineînțeles că nu este totul de fiecare data simplu și există uneori și zile dificile, dar, în ansamblu, această activitate cu și pentru oameni îmi face plăcere.

Mi se pare foarte atractiv faptul că beneficiem și de o pensie ocupațională, precum și de o asigurare suplimentară de sănătate, acestea constituind avantaje deosebite.

Mă simt bine la Hausengel și sunt bucuroasă pentru că am obținut acest loc de muncă la momentul respectiv.

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi!

Marzena Tylman
Lucrez la Hausengel în cadrul centralei telefonice. Sincer vorbind, acesta nu a fost locul de muncă la care am visat în fapt. Dar, cu cât lucrez mai mult în acest loc, cu atât îmi este mai clar că nu aș fi dispusă sub nicio formă să mă transfer în alt loc de muncă. Zilnic primesc mesaje de recunoștință din partea personalului care oferă servicii de îngrijire și a familiilor persoanelor care au nevoie de îngrijire pentru ajutorul și recunoștința noastră. Aceasta reprezintă o dovadă pentru faptul că activitatea noastră prezintă o semnificație profundă. Aceste cuvine de recunoștință reprezintă un compliment, dar și o provocare. Dorim să nu îi decepționăm în nicio situație pe cei care ne dăruiesc încrederea lor.

Cel mai mult m-a surprins la Hausengel deschiderea

Stefan Szablewski
După trei ani de navetă impusă de locul de muncă, de lipsă de stabilitate locativă și de numeroase nopți petrecute la hotel, mi-am dorit un loc de muncă în apropiere de locuința mea. Astfel, am căutat un loc de muncă interesant care să corespundă așteptărilor mele – iar grație Hausengel l-am și găsit!

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.