<
Schliessen
Schliessen

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi!

Marzena Tylman

Marzena Tylman

Lucrez la Hausengel în cadrul centralei telefonice. Sincer vorbind, acesta nu a fost locul de muncă la care am visat în fapt. Dar, cu cât lucrez mai mult în acest loc, cu atât îmi este mai clar că nu aș fi dispusă sub nicio formă să mă transfer în alt loc de muncă. Zilnic primesc mesaje de recunoștință din partea personalului care oferă servicii de îngrijire și a familiilor persoanelor care au nevoie de îngrijire pentru ajutorul și recunoștința noastră. Aceasta reprezintă o dovadă pentru faptul că activitatea noastră prezintă o semnificație profundă. Aceste cuvine de recunoștință reprezintă un compliment, dar și o provocare. Dorim să nu îi decepționăm în nicio situație pe cei care ne dăruiesc încrederea lor.

Apreciez activitatea mea și pentru faptul că acord asistență directă în beneficiul clienților și mă aflu în contact permanent cu colegii mei. Pentru mine, prezintă o importanță deosebită faptul că pot lucra sub formă de Home-Office. Posibilitatea de a lucra sub formă de Home-Office mi-a fost oferită spontan de șeful meu, atunci când acesta a observat câte probleme îmi face necesitatea de a face naveta. Această empatie m-a impresionat în mod deosebit, deoarece a, convingerea că nu orice angajator poate manifesta o deschidere atât de mare în raport cu angajații săi.

Pe parcursul ultimilor opt ani de colaborare cu Hausengel din Poznan s-au produs numeroase modificări. Cu ani în urmă, când a început aventura mea la Hausengel, la reprezentanța din Poznan își desfășurau activitatea doar 3 persoane. Acestea au fost vremuri deosebite. Între timp, colegii mei sunt, concomitent, suflete pereche. Cine s-ar fi gândit că îmi voi putea face prieteni și la locul de muncă? La Hausengel, acest vis a devenit realitate. Între timp, echipa noastră este alcătuit[ din aproximativ 25 de persoane și noi suntem în permanentă creștere. Sunt inițiate numeroase proiecte noi

În acest context doresc să adresez cuvinte de laudă directorului nostru din cadrul companiei Hausengel International Polska, domnul Piotr Glowacki. Grație implicării, creativității și a deschiderii sale față de lucruri noi, Hausengel International Polska se dezvoltă și prosperă. Nu vreau să par sentimentală, însă doresc să folosesc ocazia și să îmi exprim din nou mulțumirile: „Mulțumesc, Hausengel! Îți mulțumesc, Piotr!“

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi! Aceasta deoarece Hausengel nu este o altă firmă de intermediere a personalului care oferă servicii de îngrijire. Hausengel este mult mai mult– un grup de persoane care dorește să facă lucruri bune în beneficul altor persoane și care realizează aceste activități cu succes de ani de zile. La Hausengel, acesta este motoul activității desfășurate – asigurarea în beneficiul persoanelor care necesită servicii de îngrijire a unei toamne a vieții cât mai frumoase cu putință, prin asigurarea îngrijirii și a asistenței în mediul locativ cu care sunt obișnuite – cu punerea în practică a acestor cerințe!

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.

Hausengel este o echipă extinsă, variată, internațională

Gabriella Toth
»Locul de muncă visat« pentru orice lucrează în străinătate este o activitate în care își poți folosi în mod activ limbă maternă. Pot afirma că, alături de colegii mei, fac parte dintre norocoșii care își pot folosi limba maternă ca pe o componentă organică în activitatea lor: Hausengel este o echipă cu adevărat internațională, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Activitatea mea este foarte variată și interesantă

Maike Shapran
Am 31 de ani și lucrez începând cu luna iunie 2010 la Hausengel. Activitatea îmi face deosebită plăcere, iar colegii sunt minunați. Ne înțelegem bine și formăm o echipă bună.