Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi!

Marzena Tylman

Marzena Tylman

Lucrez la Hausengel în cadrul centralei telefonice. Sincer vorbind, acesta nu a fost locul de muncă la care am visat în fapt. Dar, cu cât lucrez mai mult în acest loc, cu atât îmi este mai clar că nu aș fi dispusă sub nicio formă să mă transfer în alt loc de muncă. Zilnic primesc mesaje de recunoștință din partea personalului care oferă servicii de îngrijire și a familiilor persoanelor care au nevoie de îngrijire pentru ajutorul și recunoștința noastră. Aceasta reprezintă o dovadă pentru faptul că activitatea noastră prezintă o semnificație profundă. Aceste cuvine de recunoștință reprezintă un compliment, dar și o provocare. Dorim să nu îi decepționăm în nicio situație pe cei care ne dăruiesc încrederea lor.

Apreciez activitatea mea și pentru faptul că acord asistență directă în beneficiul clienților și mă aflu în contact permanent cu colegii mei. Pentru mine, prezintă o importanță deosebită faptul că pot lucra sub formă de Home-Office. Posibilitatea de a lucra sub formă de Home-Office mi-a fost oferită spontan de șeful meu, atunci când acesta a observat câte probleme îmi face necesitatea de a face naveta. Această empatie m-a impresionat în mod deosebit, deoarece a, convingerea că nu orice angajator poate manifesta o deschidere atât de mare în raport cu angajații săi.

Pe parcursul ultimilor opt ani de colaborare cu Hausengel din Poznan s-au produs numeroase modificări. Cu ani în urmă, când a început aventura mea la Hausengel, la reprezentanța din Poznan își desfășurau activitatea doar 3 persoane. Acestea au fost vremuri deosebite. Între timp, colegii mei sunt, concomitent, suflete pereche. Cine s-ar fi gândit că îmi voi putea face prieteni și la locul de muncă? La Hausengel, acest vis a devenit realitate. Între timp, echipa noastră este alcătuit[ din aproximativ 25 de persoane și noi suntem în permanentă creștere. Sunt inițiate numeroase proiecte noi

În acest context doresc să adresez cuvinte de laudă directorului nostru din cadrul companiei Hausengel International Polska, domnul Piotr Glowacki. Grație implicării, creativității și a deschiderii sale față de lucruri noi, Hausengel International Polska se dezvoltă și prosperă. Nu vreau să par sentimentală, însă doresc să folosesc ocazia și să îmi exprim din nou mulțumirile: „Mulțumesc, Hausengel! Îți mulțumesc, Piotr!“

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi! Aceasta deoarece Hausengel nu este o altă firmă de intermediere a personalului care oferă servicii de îngrijire. Hausengel este mult mai mult– un grup de persoane care dorește să facă lucruri bune în beneficul altor persoane și care realizează aceste activități cu succes de ani de zile. La Hausengel, acesta este motoul activității desfășurate – asigurarea în beneficiul persoanelor care necesită servicii de îngrijire a unei toamne a vieții cât mai frumoase cu putință, prin asigurarea îngrijirii și a asistenței în mediul locativ cu care sunt obișnuite – cu punerea în practică a acestor cerințe!

Prin activitatea mea la Hausengel, totul s-a schimbat

Marta Janiak
Munca poate fi intensă, interesantă și, în același timp, utilă și motivantă? Aceasta poate ocupa o mare parte din programul zilnic, dar poate oferi suficient timp pentru viața privată? Munca trebuie să însemne exclusiv îndeplinirea atribuțiilor definite sau poate aduce și o contribuție pozitivă la organizarea în funcție de preferințele proprii a programului zilnic prin propria personalitate, autodisciplină, responsabilitate și conștiinciozitate? Și, în ultimul rând – munca poate fi distractivă și poate oferi satisfacții? Până acum nu aș fi răspuns niciodată la aceste întrebări cu „Da”. Totul s-a schimbat atunci când mi-am început activitatea la Hausengel.

Cel mai mult m-a surprins la Hausengel deschiderea

Stefan Szablewski
După trei ani de navetă impusă de locul de muncă, de lipsă de stabilitate locativă și de numeroase nopți petrecute la hotel, mi-am dorit un loc de muncă în apropiere de locuința mea. Astfel, am căutat un loc de muncă interesant care să corespundă așteptărilor mele – iar grație Hausengel l-am și găsit!

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.