Schliessen
Schliessen

Cel mai mult m-a surprins la Hausengel deschiderea

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

După trei ani de navetă impusă de locul de muncă, de lipsă de stabilitate locativă și de numeroase nopți petrecute la hotel, mi-am dorit un loc de muncă în apropiere de locuința mea. Astfel, am căutat un loc de muncă interesant care să corespundă așteptărilor mele – iar grație Hausengel l-am și găsit!

Ce m-a surprins cel mai mult în legătură cu Hausengel? Deschiderea! Nu doar cu raportare la structura internațională - Hausengel este o companie cu filiale în șapte țări europene – ci și cu raportare la vârsta mea. Pentru că, pentru mulți angajatori, sunt pregătit mai degradă pentru o pensionare anticipată. M-au entuziasmat această deschidere și disponibilitate manifestate de către Hausengel de a mă angaja în ciuda acestui fapt, precum și primirea fantastică de care m-am bucurat în echipa mult mai tânără.

O atmosferă de lucru prietenoasă și atribuții și sarcini de lucru clar definite înseamnă că îmi place să merg la muncă. Prin activitatea la Hausengel, aduc și o mică contribuție la ajutorarea persoanelor în vârstă și a celor care au nevoie de îngrijiri, ceea ce este foarte important pentru mine.

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi!

Marzena Tylman
Lucrez la Hausengel în cadrul centralei telefonice. Sincer vorbind, acesta nu a fost locul de muncă la care am visat în fapt. Dar, cu cât lucrez mai mult în acest loc, cu atât îmi este mai clar că nu aș fi dispusă sub nicio formă să mă transfer în alt loc de muncă. Zilnic primesc mesaje de recunoștință din partea personalului care oferă servicii de îngrijire și a familiilor persoanelor care au nevoie de îngrijire pentru ajutorul și recunoștința noastră. Aceasta reprezintă o dovadă pentru faptul că activitatea noastră prezintă o semnificație profundă. Aceste cuvine de recunoștință reprezintă un compliment, dar și o provocare. Dorim să nu îi decepționăm în nicio situație pe cei care ne dăruiesc încrederea lor.

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.

Hausengel este o echipă extinsă, variată, internațională

Gabriella Toth
»Locul de muncă visat« pentru orice lucrează în străinătate este o activitate în care își poți folosi în mod activ limbă maternă. Pot afirma că, alături de colegii mei, fac parte dintre norocoșii care își pot folosi limba maternă ca pe o componentă organică în activitatea lor: Hausengel este o echipă cu adevărat internațională, în cel mai adevărat sens al cuvântului.