<
Schliessen
Schliessen

Hausengel este o echipă extinsă, variată, internațională

Gabriella Toth

Gabriella Toth

 „Locul de muncă visat” pentru orice lucrează în străinătate este o activitate în care își poți folosi în mod activ limbă maternă. Pot afirma că, alături de colegii mei, fac parte dintre norocoșii care își pot folosi limba maternă ca pe o componentă organică în activitatea lor: Hausengel este o echipă cu adevărat internațională, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

În 2012 am venit în Germania, în calitate de doctorand la Institutul pentru Bibliologie și Știința Informației din cadrul Universității ELTE din Budapesta, cu scopul de a finaliza în Marburg lucrările mele de cercetare în străinătate. La acea vreme, nu bănuiam că voi renunța după un an la profesia învățată și că voi lucra într-un domeniu de specialitate complet nou.

Un prieten drag mi-a atras atenția în anul 2013 asupra faptului că echipa maghiară a Hausengel GmbH caută întăriri. Am profitat de ocazie și am aplicat imediat. Aplicația mea a fost acceptată cu succes, iar de atunci susțin echipa agenției, în calitate de angajat în departamentul maghiar.

Am lucrat în Ungaria mai mult de 12 ani ca angajat în domeniul bibliologiei, informării și documentării. În acest context, lucrul cu oamenii a reprezentat întotdeauna o parte integrantă a atribuțiilor mele. Îmi place în mod deosebit munca pe care o desfășor la Hausengel, deoarece experiența acumulată în perioada activității mele anterioare, precum și în cadrul studiilor poate fi valorificată eficient.

Personalul Hausengel provine din cel puțin 5 națiuni diferite. Prin urmare, toleranța, precum și respectul și acceptarea reciprocă reprezintă aspecte firești pentru fiecare dintre noi. Aceste principii influențează în mod determinant și activitatea noastră de zi cu zi. Fie că este vorba despre aspecte de natură tehnică sau despre elemente ale activității cotidiene: colegii mei sunt dornici să ofere ajutor și manifestă în toate situațiile deschidere. Încercăm în permanență să ne sprijinim reciproc și, prin urmare, să facem față cerințelor impuse de activitatea de zi cu zi.

Hausengel este o echipă extinsă, variată, internațională cu coeziune. Pot spune sincer că acesta este cel mai bun colectiv în care am lucrat vreodată.

Cel mai mult m-a surprins la Hausengel deschiderea

Stefan Szablewski
După trei ani de navetă impusă de locul de muncă, de lipsă de stabilitate locativă și de numeroase nopți petrecute la hotel, mi-am dorit un loc de muncă în apropiere de locuința mea. Astfel, am căutat un loc de muncă interesant care să corespundă așteptărilor mele – iar grație Hausengel l-am și găsit!

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.

Activitatea mea este foarte variată și interesantă

Maike Shapran
Am 31 de ani și lucrez începând cu luna iunie 2010 la Hausengel. Activitatea îmi face deosebită plăcere, iar colegii sunt minunați. Ne înțelegem bine și formăm o echipă bună.