Cursuri de limba germană

Fiind o academie recunoscută de stat, acreditată în sensul directivelor AZAV, o importanță deosebită revine asistenţei acordate furnizorilor de servicii de îngrijire şi în deprinderea de limbi străine. Cunoștințele de bază în domeniul limbii germane reprezintă o cerinţă esenţială pentru îndeplinirea responsabilităților de îngrijire la domiciliu și constituie o componentă importantă în îngrijirea multi-profesională. În locațiile noastre academice internaționale, depunem eforturi pentru a asigura o gamă extinsă de cursuri.

În Ungaria colaborăm în prezent cu şcoala maghiară de limbi străine »AN-JU Nyelviskola«, în Lituania cu şcoala de limbi străine »Gloria lingua«, în Polonia cu şcoala de limbi străine »Profi-Lingua«, iar în România cu şcoala de limbi străine »Centrul de Formare si Certificare Profesionala«. Fiecare francizat Hausengel primește pentru cursul de limba germană o subvenţie în cuantum de 75 €.

Învăţaţi flexibil cu aplicaţia noastră pentru limba germană!

În special pentru furnizorii noştri de servicii de îngrijire a persoane din Europa de Est oferim, prin aplicația noastră dezvoltată special, posibilitatea de a lucra flexibil și independent de locație pentru dezvoltarea cunoştinţelor acestora de limbă germană. Comunicarea fără barieră folosind vocabularul de specialitate constituie condiția de bază pentru ca raportul de îngrijire a persoanei să înregistreze o evoluţie pozitivă și să fie perceput ca o reușită - atât pentru beneficiarul serviciilor de îngrijire, cât și pentru furnizorul acestor servicii.

Aplicația noastră unică de învăţare a limbii germane abordează subiectele de bază „îngrijire și asistență la domiciliu ” într-un mod foarte ludic. Astfel, cu ajutorul unui terminal mobil se poate învăța de oriunde şi complet independent de locație, în ritmul și volumul propriu.

Furnizorii de servicii de îngrijire a persoanei Hausengel beneficiază de o licenţă gratuită pentru 1 an. Toate celelalte persoane interesate pot cumpăra licența pentru o sumă de numai 5 euro lunar.

În cadrul clipului video de prezentare aflaţi toate informaţiile despre primele etape: