Teste rapide de corona-virus Teste rapide de corona-virus

Pregătirea deplasării

Pentru a garanta siguranța și confortul persoanelor care oferă servicii de îngrijire a persoanei şi care sunt intermediate de compania noastră, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate formalitățile înainte de plecarea dumneavoastră pentru derularea contractului. Prin urmare, acordăm o importanță ridicată organizării deplasării dumneavoastră la adresa la care urmează să vă derulați contractul. Scopul urmărit de Hausengel este acela de a coordona procesul astfel încât beneficiarii francizei noastre să poată asigura în acest caz servicii de îngrijire completă, să fie redus la minim stresul asociat deplasării și să garanteze siguranța persoanelor care urmează să presteze serviciile respective.

Deplasarea pentru executarea contractului /sosire

După finalizarea procesului de recrutare și după ce am decis să lucrăm cu un anumit client, organizăm o instruire online pentru francizații noștri. În timpul instruirii discutăm detalii despre acordul de franciză, explicăm forma și sfera cooperării și clarificăm orice îndoială.

Scopul formării este de a transmite cele mai importante informații, drepturi și îndatoriri ale îngrijitorului în mod eficient și înțelegerea principiilor sistemului de franciză.

Apoi vine timpul organizării călătoriei spre locul de desfășurare a contractului. Fiecărui nou francizat i se atribuie un coordonator personal care, printre altele, se asigură că sosirea la familia germană se desfășoară fără probleme.

un domn explică unei doamne un contract
Pregătirea deplasării
Pentru primul contract în contextul colaborării cu Hausengel, doamna Zofia a plecat din țara de origine la finalul anului 2016. Ea Își amintește bine de contractul respectiv. „Eram foarte speriată. De fiecare dată când mergi într-un loc nou, apare frica, datorată incertitudinii. Este un fenomen firesc.” Când a ajuns la destinație, stresul s-a dovedit a fi inutil, deoarece noua persoană care urma să asigure serviciile de îngrijire a beneficiat de sprijin și asistență din partea tuturor. Prima întâlnire cu noua familie a avut loc într-o atmosferă prietenoasă. „Primirea a fost foarte drăguță. Toți membrii familiei respective mi-au zâmbit. Iar persoana pe care urma să o înlocuiesc m-a familiarizat cu noile mele responsabilități și mi-a oferit toate informațiile care mi-au fost necesare pentru activitatea în cauză. Familia s-a dovedit drăguță și prietenoasă. Persoana care a beneficiat de serviciile mele de îngrijire a fost un bărbat drăguț, calm și echilibrat. Îmi amintesc foarte bine de el.” Intrarea într-un mediu nou a fost facilitată de sprijinul generos pe care Zofia l-a primit nu doar de la familia la care şi-a desfășurat activitatea şi de la persoana pe care a înlocuit-o, ci şi de la angajații Hausengel.
microbuz

Serviciul de transport Hausengel - organizare comprehensivă de călătorii

Ca parte a unui acord de franciză, oferim îngrijitorilor serviciul unei organizări de călătorie cuprinzătoare și gratuite direct de la adresa specificată la adresa de destinație. În acest scop, am stabilit o cooperare cu compania de transport GTV BUS, care, în calitate de subcontractant, efectuează transporturile comandate de noi.

Serviciul de transport Hausengel vă garantează:

 • Asistență completă și pregătire de călătorie - Hausengel comandă și plătește biletul.
 • Vă vom prelua de la adresa dvs. și ne vom ocupa de transferul ușor la destinație.
 • Asigurăm o călătorie sigură cu cele mai înalte măsuri de securitate.
 • Oferim o călătorie confortabilă într-un autobuz nou, cu un șofer de încredere și pasageri de încredere.    
 • Vă garantăm sprijinul șoferului, care este în contact permanent cu coordonatorii Hausengel în timpul călătoriei, și ajutorul său la transportul bagajelor.
 • Oferim aproximativ 6-8 ore de timp de predare între îngrijitori/asistenți medicali pentru a minimiza stresul în prima zi a contractului.
 • Fiecare francizat ce folosește serviciul nostru de transport primește atât informații de la Hausengel, cât și de la compania de transport care confirmă ziua și ora plecării/preluării de la o anumită adresă.
 • Pregătim un cadou frumos și dulce pentru fiecare călător!

Se aplică deci contractelor zile de schimb fixe între francizați

Călătoriile din România în Germania au loc:

 • marți
 • vineri 

Plecările din Germania în România au loc:

 • miercuri
 • sâmbătă.
Zile de schimbare
Femeie la gară

Pregătiri de călătorie pe cont propriu

Hausengel organizează călătorii extinse exclusiv printr-o companie de transport, în prezent GTV BUS. Cu toate acestea, francizații Hausengel pot alege să nu folosească acest serviciu. Oricine decide să-și organizeze călătoria cu un alt mijloc de transport decât cel furnizat de Hausengel trebuie să planifice și să plătească singur călătoria. În acest caz, francizatului i se va rambursa costul călătoriei de către client după 4 săptămâni de la comandă. Fiecare persoană ce își planifică propria călătorie în numele său este obligată să respecte zilele de schimb fixe.

Lista de verificare pentru plecare

Cum trebuie să se pregătească cineva pentru deplasarea în scopul derularii unui contract?

o doamnă își face bagajele.

Cunoaștem din experiență că prima călătorie în străinătate, în special la muncă, este asociată cu un stres ridicat. O țară străină, o limbă străină, oameni străini - toate acestea generează îndoieli. Dar nu vă faceți griji! Cu următoarele recomandări practice și cu ajutorul nostru puteți controla oricând situația.

În primul rând este util să redactați o listă cu obiecte necesare, care vor fi utile în timpul deplasării şi al derulării contractului, o perioadă care durează, de obicei, între 6 și 12 săptămâni.

Documente importante:

 • document de identitate
 • permis de conducere
 • poliță de asigurare
 • documente, contractele companiei, legalitatea și siguranța acceptării comenzii
 • bilete de transport

Nu trebuie să uitați:

 • Telefonul mobil care funcționează bine, cu un încărcător
 • Portofel și bani în euro pentru mici cheltuieli
 • Ghid de conversații română-germană sau un dicționar
 • Orice medicamente de care aveți nevoie, în special cele pe care le utilizați în mod curent, precum şi analgezice

Bagaje de mână pentru drum:

 • Băuturi / apă / termos cu cafea sau ceai
 • Sandvișuri / gustări
 • Șervețele de hârtie sau șervețele umede pentru a șterge mâinile

În funcție de durata contractului, nu uitați:

 • Îmbrăcămintea - (inclusiv lenjerie de corp) trebuie să fie în stare bună și adecvată sezonului. Chiar dacă persoana care oferă servicii de îngrijire își derulează contractul în timpul verii, se recomandă să aibă un pulover călduros și haine impermeabile la ploaie. Nu trebuie uitată nici încălțămintea confortabilă.
 • Cărți - persoanelor care nu utilizează internetul în străinătate le recomandăm să ia cartea preferată sau cartea de bucate pentru a reduce stresul pregătirii meselor.
 • Cosmetice și produse de igienă – gel de duș sau săpun, minim două prosoape, șampon pentru păr, perie, pastă de dinți și periuță, papuci de casă, papuci de duș.
 • Laptop, tabletă sau revistele de cuvinte încrucișate în formă tradițională.

Inainte de începerea contractului, ar fi bine să lăsați datele de contact ale rudelor dumneavoastră, familiei din Germania, astfel încât fiecare parte să se poată simți confortabil și în siguranță.

Coordonatorii Hausengel vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 08:30 la 17:30, la următoarele numere de telefon:

+40-770-744 758

+40-771-748 897

+40-771-656 768

În situații de urgență, vă punem la dispoziție și un număr de serviciu pentru a vă oferi asistență în zilele lucrătoare după ora 17:30 și la sfârșit de săptămână, 24 de ore din 24:

0049 151 176 486 76