11 iunie - Ziua Internațională a Îngrijitorilor

Munca de îngrijitor de bătrâni în Germania este o muncă foarte solicitantă. Este nevoie de multă răbdare, empatie și reprezintă o provocare. Hausengel a creat Ziua Internațională a Îngrijitorului, pe 11 iunie, pentru a onora îngrijitorii care pun atâta pasiune, inimă și suflet în a-i ajuta pe cei care au nevoie de îngrijire.

Cu această ocazie, dorim să mulțumim din suflet tuturor îngrijitorilor pentru munca lor zilnică.

Vă remarcăm efortul și vă apreciem devotamentul. Pentru asta vă mulțumim din suflet și vă dorim mult succes în viața privată, mult succes în viața profesională, recunoștință din partea oamenilor de care vă ocupați zi de zi și să vă simțiți mereu "bine îngrijit"!

Toate cele bune!

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…