Academia Hausengel și-a recertificat în acest an sistemul de management al calității conform AZAV! Suntem fericiți de acest succes!

Formarea profesională continuă și de înaltă calitate pentru îngrijitorii noștri ne preocupă permanent, deoarece  este unul dintre criteriile centrale pentru îngrijirea demnă și responsabilă. Cu Academia noastră Hausengel, am creat un furnizor intern de formare profesională dedicat acestei sarcini importante - pentru mai o mai bună competitivitate, mai multă transparență și o calitate îmbunătățită în formarea îngrijitorilor și asistentelor medicale. Suntem singura companie din industrie, care pe lângă cursurile de limbi străine, oferă îngrijitorilor, această instruire acreditată de Camera de Comerț și Industrie din Germania (IHK) pentru „îngrijitorii  la domiciliu”.

Ministerul Federal al Economiei și Muncii din  Germania a emis „Ordonanța de acreditare și aprobare pentru promovarea ocupării forței de muncă” (AZAV), care prevede o procedură din două etape pentru aprobarea furnizorilor de formare continuă și promovarea ocupării forței de muncă precum și măsurile pentru asigurarea calității acestora. Cerințele care trebuie îndeplinite sunt verificate la intervale regulate de către așa-numitele organisme de certificare, astfel încât certificarea să rămână valabilă și să putem profita de oportunitatea îmbunătățirii continue.

În cadrul unui audit de o zi întreagă, cursurile de perfecționare ale Academiei Hausengel au fost din nou verificate. Datorită pandemiei de coroana-virus, auditul din acest an a avut loc digital și telefonic, dar chiar și așa a fost foarte interactiv. Deși a necesitat multă coordonare, efortul a meritat cu siguranță! Auditorul a pus sub lupă sistemul nostru de management și anumite procese și proceduri. Cooperarea constructivă a condus nu numai câtre noi impulsuri și idei, ci - și suntem deosebit de încântați de acest lucru - și la recertificarea cu succes! Karolina Kasperek, șefa Academiei Hausengel: „Suntem mândri că am respectat liniile directoare specificate de la înființarea Academiei Hausengel în 2011 și că putem contribui astfel la mai multă calitate în sprijin și îngrijire. Trimitem un semnal important și sperăm că în viitor și mai mulți îngrijitori și alți furnizori vor folosi oferta noastră de formare continuă. Academia Hausengel este deschisă tuturor celor interesați! "

Francizii noștri pot profita de o gamă cuprinzătoare de servicii  oferite de Academia Hausengel. Toți francizații Hausengel pot beneficia de instruire intensivă în îngrijire și asistență. Academia le oferă, de asemenea, cunoștințe comerciale. Cursurile se desfășoară în germană, precum și în poloneză, maghiară, lituaniană, croată, bulgară și română. Francizații noștri au opțiunea de a finaliza toate instruirile printr-un program flexibil de e-learning. Învățarea inovatoare cu tableta, smartphone-ul sau notebook-ul este de asemenea posibilă, inclusiv și în timpul deplasării sau în țara de origine.

Îi încurajăm în permanență pe francizații noștri să-și îmbunătățească cunoștințele de limba germană. În acest scop, oferim îngrijitorilor noștri o licență de 1 an pentru aplicația noastră de învățare a limbii germane. În Lituania și Croația aveți ocazia să participați la un curs gratuit de germană Skype organizat de Hausengel. În România și Ungaria vă oferim posibilitatea de a participa la o școală de limbi străine parteneră. Sprijinim costurile pentru cursurile de limbi externe cu 75 EUR pe curs. O condiție prealabilă pentru rambursare este un contract de îngrijire care durează cel puțin 2 luni.

Puteți găsi mai multe informații despre Academia Hausengel și despre cursurile noastre de pregătire aici.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Tombola de Recomandări Hausengel

În plus, în data de 1 octombrie 2021 începe tombola noastră de recomandări Hausengel. Asta înseamnă că dumneavoastră puteți câștiga și mai mult dacă recomandați Hausengel în perioada 1 octombrie...

21. September – Ziua internațională Alzheimer

21 septembrie este Ziua Mondială Alzheimer. A fost lansat în 1994 și este sărbătorit în 60 de țări. Astfel, luna septembrie a devenit o lună în care se desfășoară diverse activități în întreaga lume...

Îngrijirea persoanelor în vârstă pe timp de caniculă

Lucrul ca îngrijitor de persoane vârstnice este o muncă solicitantă și dificilă. Profesia aduce cu ea o mare responsabilitate pentru viețile oamenilor. Îngrijitorii sunt primii care sunt în măsură să...