Câștigătorii la tombola de Crăciun a îngrijitorilor

Francizații noștri care au fost la muncă în Germania între 23 și 31 decembrie 2021 au participat la tragerea la sorți de Crăciun Hausengel pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre premiile în bani, de la 100 până la 400 €. Rezultatele au fost deja anunțate! Norocoșii câștigători sunt:

  • Dna Leonarda Flisik 400€
  • Doamna Anka Masek 300€
  • Dna Nina Jarmalaviciene 200€
  • Dna Katalin Ibolya Varga 100€

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor îngrijitorilor care au acceptat un loc de muncă la îngrijire în perioada Crăciunului. Marchează pagina noastră de fani cu "Like" pentru a nu rata alte concursuri cu premii de calitate! 

Câștigătorii la tombola de Crăciun a îngrijitorilor
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…