Câștigătorii la tombola de Crăciun a îngrijitorilor

Francizații noștri care au fost la muncă în Germania între 23 și 31 decembrie 2021 au participat la tragerea la sorți de Crăciun Hausengel pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre premiile în bani, de la 100 până la 400 €. Rezultatele au fost deja anunțate! Norocoșii câștigători sunt:

  • Dna Leonarda Flisik 400€
  • Doamna Anka Masek 300€
  • Dna Nina Jarmalaviciene 200€
  • Dna Katalin Ibolya Varga 100€

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor îngrijitorilor care au acceptat un loc de muncă la îngrijire în perioada Crăciunului. Marchează pagina noastră de fani cu "Like" pentru a nu rata alte concursuri cu premii de calitate! 

Câștigătorii la tombola de Crăciun a îngrijitorilor
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Îngrijitorii ucraineni pe piața muncii din Germania

Mulți oameni se întreabă ce impact va avea recentul aflux de refugiați din Est, de exemplu din Ucraina, devastată de război, asupra industriei de îngrijire la domiciliu din Germania. Îngrijitorii din...

Concurs de vară pentru îngrijitori

Poftiti la joc!

Vara vine în curând. Am pregătit următorul concurs special pentru francizații Hausengel. Toți îngrijitorii care acceptă un loc de muncă în timpul verii pot câștiga premii în bani!

Of...

Ce nivel de cunoaștere a limbii germane este necesar pentru îngrijitori?

Îngrijirea la domiciliu a persoanelor în vârstă din Germania a devenit în ultimul timp un loc de muncă popular și profitabil pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate. Pentru aceeași...