Schliessen
Schliessen

Competiția de recomandare HAUSENGEL

Suntem încântați că francizații noștri sunt atât de bucuroși să ne recomande, deoarece aceasta este dovada încrederii. Încrederea reciprocă este esențială în industria de îngrijire și garantează cooperarea de succes.  Pentru fiecare nouă persoană recomandată, vă răsplătim cu câte o primă de recomandare în valoare de 100 EUR net, imediat după perioada contractuală de minim trei luni a persoanei recomandate.

Competiția de recomandare HAUSENGEL

Competiția noastră de recomandare Hausengel a început pe 1 octombrie, ceea ce înseamnă beneficii suplimentare pentru cei care ne recomandă. Francizii noștri primesc puncte suplimentare pentru recomandările făcute în perioada concursului. Vă rugăm să rețineți că putem lua în considerare o recomandare numai dacă îngrijitorul recomandat nu se afla deja în sistemul de franciză Hausengel. Veți primi un punct dacă persoana recomandată devine francizat Hausengel și încă un punct pentru fiecare lună ulterioară în care persoana în cauză se află la locul de muncă.

Cine obține cel mai mare număr de puncte până pe 28 februarie 2021, câștigă 400 de euro. Plătim 300 de euro pentru locul doi și 200 de euro pentru locul al treilea. După fiecare lună a competiției, vom publica un statut intermediar pe pagina noastră de Facebook, unde vom anunța și rezultatele finale pe 2 martie 2021.

În același timp, dorim să vă informăm că regulile anterioare ale sistemului nostru de recomandări vor rămâne în vigoare în perioada de concurs. Dacă cunoașteți pe cineva din cercul dvs. de prieteni sau cunoștințe care caută de lucru ca îngrijitor în Germania, vă rugăm să ne recomandați și să participați la competiția noastră. Nu pierdeți această oportunitate pentru că fiecare recomandare poate să vă aducă un premiu. Vă dorim succes!