Schliessen
Schliessen

Concurs de Paști

Primăvara se apropie cu pași repezi și, odată cu ea, Paștile – un moment al speranței, bucuriei și încrederii. Pentru toți îngrijitorii Hausengel, care decid să petreacă această perioadă alături de persoanele pe care le îngrijesc în Germania, am pregătit, ca în fiecare an, un concurs de Paști!

Acceptați un contract în primăvară și câștigați un bonus suplimentar! Ce trebuie să faceți pentru a profita de această oportunitate? Tot ceea ce aveți de făcut este să aveți un contract în derulare în perioada 28 martie și 01 aprilie 2024. Prezența într-o familie în această perioadă vă garantează înscrierea automată în concurs. Nu este necesară nicio înscriere suplimentară!

Vom oferi 5 premii în bani, în valoare de 150 de euro fiecare, tuturor francizaților care au un contract în derulare în această perioadă. Norocoșii câștigători vor fi anunțați pe data de 9 aprilie 2024. 

Nu uitați că, lucrând pe perioada sărbătorilor pascale, aveți și posibilitatea de a negocia prima de Paști direct cu familia la care vă aflați! Așadar, nu ezitați, luați legătura cu noi și profitați de toate aceste avantaje!