Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, atunci când se lucrează în străinătate, competențele lingvistice sunt, de asemenea, un aspect important pe care trebuie să îl luăm în considerare pentru a facilita comunicarea cu persoanele îngrijite și cu rudele acestora, pentru a face față situațiilor de zi cu zi sau pentru a reduce stresul într-o țară străină. Dorim să-i încurajăm pe îngrijitorii noștri să învețe limba germană și subvenționăm cursul ales de ei cu până la 75 €!

Cum poate fi utilizată oferta?

  • Ofertă numai pentru francizații Hausengel
  • Alegeți orice școală de limbi străine, în orice oraș sau portal lingvistic, la ce ora vă convine.
  • Cursul poate avea loc și online.
  • Dacă ne furnizați un certificat de absolvire a cursului și o chitanță, vă vom plăti 75 de euro în contul dumneavoastră pentru a vă subvenționa învățarea și a vă sprijini în dezvoltarea dumneavoastră.

De asemenea, vă propunem și cursurile noastre de limbă germană din Facebook, unde postăm scurte lecții de germană de luni până vineri. Alăturați-vă grupului și profitați de oferta noastră!

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…

Concurs de Crăciun pentru îngrijitori

Sezonul Crăciunului se apropie cu pași mari. Pentru acest moment special, am pregătit un concurs pentru francizații noștri. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să acceptați un…