<
Schliessen
Schliessen

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, atunci când se lucrează în străinătate, competențele lingvistice sunt, de asemenea, un aspect important pe care trebuie să îl luăm în considerare pentru a facilita comunicarea cu persoanele îngrijite și cu rudele acestora, pentru a face față situațiilor de zi cu zi sau pentru a reduce stresul într-o țară străină. Dorim să-i încurajăm pe îngrijitorii noștri să învețe limba germană și subvenționăm cursul ales de ei cu până la 75 €!

Cum poate fi utilizată oferta?

  • Ofertă numai pentru francizații Hausengel
  • Alegeți orice școală de limbi străine, în orice oraș sau portal lingvistic, la ce ora vă convine.
  • Cursul poate avea loc și online.
  • Dacă ne furnizați un certificat de absolvire a cursului și o chitanță, vă vom plăti 75 de euro în contul dumneavoastră pentru a vă subvenționa învățarea și a vă sprijini în dezvoltarea dumneavoastră.

De asemenea, vă propunem și cursurile noastre de limbă germană din Facebook, unde postăm scurte lecții de germană de luni până vineri. Alăturați-vă grupului și profitați de oferta noastră!