Schliessen
Schliessen

Cursuri în cadrul Academiei Hausengel – digital, inovator, flexibil

Depunem eforturi permanente pentru a asigura un proces de instruire cât mai simplu și mai flexibil posibil în beneficiul dumneavoastră. În calitate de lider inovator de piață în domeniul serviciilor de perfecționare pentru specialiștii care oferă servicii de îngrijire a persoanei, lucrăm constant la noi conținuturi și forme interactive de învățare electronică pentru a asigura succesul maxim posibil în procesul de învățare. Pentru o perioadă, am oferit cursurile noastre pentru specialiști certificați care oferă servicii de îngrijire a persoanei în cooperare cu editura Springer Medizin. Această cooperare a încetat, iar Academia Hausengel a preluat complet acest curs.

Avantajul acestui demers este acela că ne oferă mai multă libertate pentru adaptarea și actualizarea elementelor de conținut și a formatelor de instruire - astfel încât dumneavoastră să fiți permanent la curent cu cele mai noi informații și să folosiți cea mai recentă tehnologie, iar procesul de învățare să vă facă plăcere și să fie organizat în mod atractiv ! Vă garantăm că se va menține calitatea conținuturilor modulelor pe care le-am elaborat împreună cu editura de specialitate medicală Springer. Se va menține, fără îndoială, și certificarea Camerei de Comerț și Industrie, acesta dovedind nivelul ridicat de calitate al cursurilor oferite de noi.

Pentru a asigura o mai bună flexibilitate a procesului de învățare și pentru a-l simplifica, vom simplifica procedura de autentificare pe platforma noastră de instruire. În viitor, pentru fiecare francizat va fi generat automat un acces la conținuturile noastre de instruire. Imediat după ce vom configura secțiunea dumneavoastră personală de instruire, veți recepționa un e-mail automat de la LMS (Learn-Management-System). În acest context, nu vor mai fi necesare eforturi suplimentare din partea dumneavoastră. Vă veți autentifica cu datele de acces care v-au fost transmise prin e-mail, veți modifica parola inițială cu o parolă personală și gata! Pare simplu, nu-i așa?

În secțiunea dumneavoastră personală de instruire veți regăsi în viitor nu doar cursul certificat de instruire în format electronic pentru a dobândi calitatea de specialist care asigură servicii de îngrijire a persoanelor la domiciliu, ci și cursul pentru francizați, într-o formă nouă, inovativă și digitală. Puteți accesa în orice moment elementele de conținut ale cursului pentru francizați și vă puteți împrospăta cunoștințele. Suplimentar față de prezentări video interesante, veți regăsi și unități atractive de instruire pe care urmează să le punem la dispoziție, fără îndoială, în limba dumneavoastră maternă română.

Pentru a completa gama cuprinzătoare de cursuri de formare asigurată de Academia Hausengel, veți regăsi, de asemenea, și numeroase cursuri de învățare a limbii germane în secțiunea dumneavoastră personală. Cursuri video înregistrate, caiete de vocabular, clipuri video pentru exersarea pronunției și numeroase conținuturi de învățare electronică au rolul de a vă ajuta să vă îmbunătățiți în mod constant cunoștințele de limba germană. Cursurile de limba germană ar trebui să constituie o completare de succes la cursurile pe Skype oferite până în prezent, precum și la aplicația noastră pentru limba germană.

Desigur că dispuneți de posibilitatea de a obține certificate de la Academia Hausengel recunoscută de stat. Puteți absolvi un test de cunoștințe online în baza unor cursuri individuale. După finalizarea cu succes, veți primi certificatul corespunzător. Toate certificatele sunt afișate clar în secțiunea dumneavoastră de instruire, astfel încât să le puteți tipări sau memora în orice moment.

Așteptăm cu nerăbdare un an foarte interesant, cu numeroase oportunități atractive de învățare, care sunt disponibile exclusiv și gratuit pentru francizații noștri!