<
Schliessen
Schliessen

Hausengel dublează prima de recomandare: profitaţi de două ori şi faceţi un bine!

Aţi aflat deja că Hausengel dublează prima de recomandare? Acest lucru înseamnă că recomandarea Dumneavoastră este de două ori mai valoroasă. Bucuraţi-vă de 200 de euro pentru fiecare recomandare reuşită! Dacă aţi colaborat deja cu noi, atunci cunoaşteţi deja serviciile noastre şi nenumăratele avantaje pe care sistemul de franciză Hausengel le pune la dispoziţia colaboratorilor, cum ar fi:

  • Contracte profitabile în Germania

  • Oportunităţi atractive de câştig

  • Muncă legală şi contracte sigure

  • Asistenţă dedicată permanentă

  • Îndeplinirea tuturor formalităţilor

Sfatul nostru: Dacă aţi colaborat deja cu noi şi aţi fost mulţumit/ă, vă rugăm să ne recomandaţi şi altora. Împărtăşiţi experienţa Dumneavoastră pozitivă cu o prietenă bună sau un prieten apropiat, care au şi ei curajul şi disponibilitatea de a lucra ca şi îngrijitoare/îngrijitor în Germania. Merită! Nu vă faceţi doar Dumneavoastră un bine, ci şi prietenilor Dumneavoastră.  Încrederea Dumneavoastră înseamnă mult pentru noi.

Citiţi aici opiniile îngrijitorilor Hausengel şi aflaţi de ce aceştia ar recomanda oricând colaborarea cu Hausengel. Maria, una dintre îngrijitoarele noastre, mulţumită de conlucrarea cu noi, declară: „Am recomandat compania Hausengel vecinei mele. Ea este, cam ca şi mine, relativ liberă, deoarece copiii sunt adulţi. Un aspect care îmi place foarte mult la colaborarea cu Hausengel este că sunt liberă să decid când şi cât de des merg în Germania, dar şi cât vreau să câştig. Colaborarea este una de încredere – cineva este întotdeauna disponibil să te ajute, iar activitatea companiei Hausengel este organizată exemplar. Aş fi recomandat compania şi fără primă – dar aşa este cu mult mai bine! Îmi voi cumpăra ceva frumos cu cei 200 de euro când va veni momentul.“

Dacă şi Dumneavostră, ca şi Maria, aţi fost mulţumiţi de colaborarea cu noi, recomandaţi-ne mai departe şi noi vă vom recompensa cu o primă de 200 de euro. Toate condiţiile aplicabile pot fi găsite aici: formular de recomandare.