Informații actualizate pentru călătoriile spre Germania din zonele cu risc

De la 1 octombrie, au fost introduse în întreaga lume restricții de călătorie. Institutul german Robert Koch actualizează periodic datele și zonele în care rata incidenței COVID-19 crește brusc. Acestea sunt așa-numitele zone de risc (Risikogebiete).

Informații actualizate pentru călătoriile spre Germania din zonele cu risc

Restricțiile pentru persoanele care vin din zonele de risc în Germania sunt definitiv mai stricte. Aceste persoane trebuie mai întâi să se înregistreze online înainte de a călători în Germania. Formularul de debarcare îl puteți găsi aici. În acest fel, autoritatea sanitară germană actualizează informațiile despre persoanele care intră în Germania din zone de risc. Vă rugăm să rețineți că la trimiterea formularului online, confirmarea trebuie să fie tipărită sau descărcată în formă electronică pe un dispozitiv mobil. Urmatorul pas constă în efectuarea unui test de coronavirus cu 48 de ore înainte de călătoria dvs. în Germania. Dacă testul este negativ, îngrijitorul trebuie să prezinte departamentului de sănătate corespunzător zonei în care se află, rezultatul testului la sosirea în Germania împreună cu confirmarea completării cardului de debarcare și va fi eliberat de obligația de carantină. În prezent toate persoanele din zone de risc care nu au testul la intrarea în țară conform informațiilor de mai sus, sunt plasate într-o carantină de 10 zile (unde se află familia și am primit acceptul). Apoi trebuie efectuat un test de corona în Germania - cel mai devreme în a cincea zi după intrarea în Germania în regim de carantină, în unitatea de sănătate corespunzătoare zonei în care locuiți. Dacă rezultatul testului este negativ și confirmat de către departamentul de sănătate, se poate ridica obligația de a continua carantina.

Dacă nu este posibil să se facă un test de laborator cu 48 de ore înainte de plecare, pentru propria siguranță, puteți face un test la domiciliu, pe care îl puteți cumpăra din farmacii.

Numai îngrijitorii care intră în Germania din afara zonelor de risc, ca un grup profesional sistemic, nu sunt supuși obligației de carantină de către sistemul de sănătate din Germania precum și obligației de a efectua teste coronavirus (începând cu octombrie 2020).

Toți francizații Hausengel au sprijin continuu din partea consilierilor lor personali, care lucrează din greu în aceste momente dificile, pentru a susține și oferi informații actualizate francizaților, astfel încât să le asigure un sentiment de securitate. În plus, fiecare francizat primește de la noi trei documente care trebuie să le posede în perioada călătoriei: un certificat de navetist, un card de debarcare și o listă de informații de călătorie necesare înainte de plecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web COVID-19 pentru mai multe informații.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să vă contactați consilierul.

Noi suntem aici pentru dvs! Tel.:0040 771 748 868 , 0040 771 748 897.

Aceste informațiile au fost actualizate în 8 noiembrie 2020. Vă rugăm să aveți în vedere că pot apărea modificări în fiecare zi.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Aveți o afacere în Germania? Nu uitați să vă achitați taxele la biroul fiscal german!

Toți îngrijitorii care lucrează cu Hausengel își desfășoară propria afacere în Germania. Consultanții Hausengel îi sprijină pe toți francizații cu toate formalitățile birocratice, inclusiv cu…

Tombola de vară pentru îngrijitori

Poftiți la joc! Vara vine în curând. Am pregătit următorul nostru concurs special pentru francizații Hausengel. Toți îngrijitorii care acceptă un loc de muncă în timpul verii pot câștiga premii în…

Concursul de Paște s-a încheiat!

Să cunoaștem câștigătorii concursului de Paște Hausengel!

Francizații noștri care au fost la muncă în Germania în perioada 6-11 aprilie 2023 au fost înscriși automat în concursul nostru de Paște…