„Îngrijirea completă” Hausengel oferă un nou serviciu de transport pentru francizați

Hausengel susține cea mai înaltă calitate, securitate juridică și transparență de peste 16 ani. Suntem partenerul dvs. în medierea unor locuri de muncă serioase și profitabile în Germania, dacă doriți să lucrați ca îngrijitor. Confortul și siguranța dvs. sunt prioritatea noastră principală. Ca parte a acordului de franciză, am dori să vă oferim acest serviciu suplimentar care vă va facilita derularea contractelor dvs. Cu serviciul nostru complet de transport, ne ocupăm de organizarea complexă a călătoriilor direct de la domiciliu la adresa de destinație din Germania. Din iulie puteți utiliza cu ușurință acest serviciu. Hausengel plătește costurile de transport iar dvs. vă puteți relaxa și concentra asupra activității dvs. esențiale.

Serviciile noastre și avantajele dvs.sunt:

  • Asistență cuprinzătoare și organizare a călătoriilor - vă organizăm întreaga călătorie și vă plătim biletul. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la finanțare și planificare!
  • Vă vom prelua de la adresa specificată și vă vom asigura un transfer direct la adresa de destinație - foarte convenabil!
  • Asigurăm condiții de călătorie sigure cu cele mai înalte măsuri de securitate (dezinfectarea regulată a autobuzului, furnizarea de măști și produse de igienă).
  • Oferim o călătorie confortabilă într-un autobuz modern cu un șofer de încredere și pasageri de încredere.
  • Vă garantăm sprijinul șoferului, care este în contact permanent cu coordonatorii Hausengel în timpul călătoriei și oferă ajutor pentru transportul bagajelor.
  • Dacă există un schimb între doi îngrijitori în Germania, organizăm călătoriile în așa fel încât să se asigure aproximativ 6-8 ore pentru predarea sarcinilor între îngrijitori - pentru o sosire fără stres în prima zi de muncă.
  • Fiecare francizat ce folosește serviciul nostru de transport primește atât informații de la Hausengel, cât și de la compania de transport care confirmă ziua și ora plecării de la o anumită adresă.
  • Pregătim un cadou frumos și dulce pentru fiecare călător!

Au fost introduse, de asemenea, zile de schimb fixe:

România -> Germania: marți, vineri

Germania -> România: miercuri, sâmbătă

Călătoriile sunt organizate exclusiv de o companie de transport, în prezent GTV BUS. Oferim acest serviciu tuturor francizaților noștri din Polonia, România, Croația, Serbia, Ungaria și Lituania. Cu toate acestea, în calitate de francizat Hausengel, aveți posibilitatea de a utiliza sau nu serviciul de transport Hausengel. Dacă alegeți un alt tip de transport, va trebui să planificați și să plătiți singur călătoria. În acest caz, francizatului i se va rambursa costul călătoriei de către client ca înainte, după 4 săptămâni de la începutul lucrului.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Tombola de Recomandări Hausengel

În plus, în data de 1 octombrie 2021 începe tombola noastră de recomandări Hausengel. Asta înseamnă că dumneavoastră puteți câștiga și mai mult dacă recomandați Hausengel în perioada 1 octombrie...

21. September – Ziua internațională Alzheimer

21 septembrie este Ziua Mondială Alzheimer. A fost lansat în 1994 și este sărbătorit în 60 de țări. Astfel, luna septembrie a devenit o lună în care se desfășoară diverse activități în întreaga lume...

Îngrijirea persoanelor în vârstă pe timp de caniculă

Lucrul ca îngrijitor de persoane vârstnice este o muncă solicitantă și dificilă. Profesia aduce cu ea o mare responsabilitate pentru viețile oamenilor. Îngrijitorii sunt primii care sunt în măsură să...