<
Schliessen
Schliessen

Instantaneu. Personal. Simplu. Hausengel extinde comunicarea prin integrarea aplicaţiei WhatsApp

Noi, cei de la Hausengel, suntem încântați să anunțăm extinderea serviciilor noastre de primă clasă pentru colaboratorii noştri. De acum înainte, îngrijitorii sau persoanele interesate de serviciile noastre pot contacta echipa noastră dedicată de consilieri nu numai prin canalele convenționale, cum ar fi telefonul sau e-mailul, ci și în mod convenabil și rapid prin WhatsApp.

Serviciul de asistenţă, acum şi mai la îndemână 

Integrarea aplicaţiei WhatsApp permite un dialog mai direct, mai personal și mai simplu. Vi se oferă posibilitatea de a contacta direct echipa noastră cu o singură apăsare pe buton. Această inovație confirmă angajamentul nostru de a oferi întotdeauna îngrijitorilor noștri și persoanelor interesate servicii de primă clasă și un nivel serios de sprijin.

Flexibilitate şi apropiere – susţinere completă

Utilizarea WhatsApp deschide noi posibilități de comunicare, fie că vă aflați acasă sau în deplasare. Această flexibilitate susține obiectivul nostru de a fi alături de îngrijitorii noștri în orice moment și de a rămâne mereu aproape de nevoile lor. Fiind disponibili prin WhatsApp, problemele personale pot fi rezolvate chiar mai rapid și mai eficient, ceea ce duce la o consolidare a asistenţei oferite în general. 

Numărul de contact pentru îngrijitori: +49 163 7426090

Acum puteți reţine noul nostru număr de WhatsApp și veţi beneficia de avantajele serviciului nostru extins de asistență pentru clienți. Sau pur și simplu faceți clic pe următorul link și intraţi în dialog direct cu noi: Porniţi WhatsApp cu Hausengel. Scrieți-ne pur și simplu în limba germană sau chiar şi în limba Dumneavoastră maternă! 

Dar aceasta nu este tot - ne adresăm și familiilor din Germania, clienților sau persoanelor interesate de îngrijire 24 de ore din 24. Aceste persoane ne pot contacta acum personal și direct și prin intermediul unui număr de WhatsApp diferit. 

"Prin utilizarea WhatsApp, facilităm o comunicare instantanee, simplă și personalizată. Pentru noi, acesta nu este doar un progres tehnologic, ci, mai presus de toate, o expresie a angajamentului nostru de a le oferi îngrijitorilor noștri toate facilităţile pentru a-i sprijini în fiecare etapă a activității lor. Uneori este nevoie de ajutor și reacţie în timp scurt. Mai ales atunci când lucrează departe de casă sau călătoresc. În acest context, WhatsApp este o soluție practică care le permite îngrijitorilor noștri să reacţioneze prompt și eficient la situațiile care apar" declară Juliane Bohl, director executiv al Hausengel. "Popularitatea acestui canal de comunicare face ca accesul la noi să fie și mai rapid și mai ușor și ne ajută să fim abordabili și accesibili în calitatea noastră de furnizor de servicii", concluzionează Bohl.