Schliessen
Schliessen

Întreprindere Individuală – care sunt aspectele pe care trebuie să le cunoașteți

Activitatea comercială autorizată, ceea ce înseamnă o firmă/ întreprindere individuală în Germania, generează sentimente diferite în rândul celor care oferă servicii de îngrijire vârstnici în Germania. Aceasta reprezintă o formă de companie care are numeroși susținători, dar există și sceptici. Pentru a respinge miturile și a risipi îndoielile asociate cu nesiguranță, dorim să demonstrăm că această formă de cooperare poate fi foarte utilă și oferă numeroase avantaje.

Activitatea în calitate de îngrijitor a persoanelor vârstnice în Germania devine tot mai atractivă în țările din Europa de Est. Diversitatea companiilor și agențiilor care oferă servicii de îngrijire/asistență în Germania este în prezent foarte mare. Oferta acestora se bazează pe diverse contracte de muncă sau de cooperare. Din categoria acestor companii fac parte și cele care promovează practici neechitabile. Înainte de a colabora cu o companie, ar trebui, prin urmare, să efectuați mai întâi un scurt interviu în acest sens, să citiți opiniile publicate pe internet sau să vă interesați în rândul prietenilor. Este important ca respectivele companii să se bucure de o reputație bună, o experiență îndelungată pe piață și să fie credibile.

Acesta este cazul la Hausengel. Suntem o companie cu aproape 15 ani de experiență. Am rămas de la început credincioși valorilor și principiilor noastre de mulți ani. Experiența noastră îndelungată în această branșă ne-a ajutat să dezvoltăm procese care funcționează bine. Suntem doar oameni, dar încercăm să fim de încredere. Și cea mai bună dovadă în acest sens este reprezentată de specialiștii noștri care oferă servicii de îngrijire a persoanei, care recomandă de ani buni compania noastră familiilor, prietenilor și cunoscuților proprii. O astfel de recomandare este cea mai bună recompensă pentru noi, o expresie a încrederii și recunoașterii, pentru care vă mulțumim din suflet!

Hausengel este una dintre puținele companii de pe piață care pune la dispoziția persoanelor care oferă servicii de îngrijire a vârstnicilor o formă de cooperare bazată pe întreprindere individuală. Numeroase persoane evită această formă de cooperare, deoarece se tem de responsabilitate și de formalitățile asociate. Persoanele în cauză asociază ideea deținerii unei întreprinderi/firme proprii cu birocrația, contabilitatea și impozitele. Cu toate acestea, în cazul unei cooperări cu Hausengel, persoanele în cauză nu trebuie să își facă astfel de griji. Hausengel este un partener pentru fiecare îngrijitor de vârstnici. Oferim ajutorul și sprijinul nostru în fiecare fază a cooperării. Motto-ul nostru este reprezentat de „îngrijirea completă”. Aceasta nu se referă doar la asigurarea unei îngrijiri complexe pentru un bolnav și o persoană aflată în nevoie, ci și la un îngrijitor/asistent, căruia îi oferim, de asemenea, susținere completă pentru a-i oferi un sentiment de securitate și satisfacție în contextul cooperării. Organizăm întregul proces astfel încât persoana care oferă servicii de îngrijire vârstnici să fie scutit de toate formalitățile. Pe baza unei procuri, deschidem o firmă în numele acestuia în Germania, solicităm un cod fiscal și preluăm efectuarea formalitățile necesare pe întreaga durată a cooperării. Ne ocupăm de tot ce este necesar. Astfel, deschiderea și administrarea firmei nu implică eforturi deosebite din partea specialistului care oferă servicii de îngrijire a persoanei, astfel încât merită să ne concentrăm asupra avantajelor!

În calitate de proprietar al micii dumneavoastră afaceri, sunteți propriul dumneavoastră șef. Această formă de cooperare permite independența, libertatea și adoptarea pe cont propriu a deciziilor. Hausengel respectă toate aceste avantaje. Prima decizie a responsabilului este aceea de a lucra cu Hausengel. Toate deciziile ulterioare sunt, de asemenea, în competența dumneavoastră! Specialiști care oferă servicii de îngrijire a persoanei pe cont propriu aleg contractul care îi interesează, durata acestuia și data sosirii la destinație. Dispuneți de posibilitatea de a specifica suma zilnică pentru serviciile prestate și de a o negocia. Grație acestei forme de cooperare, specialiștii care oferă servicii de îngrijire a persoanei dispun de posibilitatea, înainte de toate, de a câștiga mai mult!

Administrarea unei companii în Germania este un demers complet diferit față de România. Printre altele, în Germania este aplicabil un barem mult mai ridicat de scutire de impozit, care vă permite să lucrați mai multe luni fără obligația de plată a impozitelor și să reduceți simultan costurile asociate întreprinderii. În cadrul cooperării, Hausengel pune la dispoziția tuturor specialiștilor care oferă servicii de îngrijire a persoanei posibilitatea de a se deconta cu administrația financiară independent de veniturile obținute.

La Hausengel nu există taxe ascunse sau neclarităţi în contract. Dorim să fim transparenți, pentru a derula o cooperare clară și sinceră, pentru a evita apariția de dubii.

Îngrijitorii noștrii semnează contracte bilingve atât cu noi, cât și cu familiile germane (client). Fiecare specialist care oferă servicii de îngrijire a persoanei este informat în detaliu în ceea ce privește conținutul, astfel încât să nu aibă niciun dubiu cu privire la documentul semnat. Pentru fiecare lună a comenzii este emisă o factură transmisă persoanei care beneficiază de îngrijire și familiei, care deține calitatea de client și, prin aceasta, de plătitor. Fiecare specialist care oferă servicii de îngrijire a persoanei dispune de dreptul de a vizualiza în orice moment documentele și confirmările sale.

Specialiștilor noștri care oferă servicii de îngrijire a persoanei li se garantează legalitatea acestei forme de cooperare, aceasta fiind confirmată oficial de tribunalul superior al landului din Frankfurt am Main.

Hausengel este și o echipă de angajați extraordinari, profesioniști, care dispun de experiență îndelungată în această branșă. Echipa noastră stă la dispoziția îngrijitorilor noștri 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână! Vă oferim ajutor, asistență, consultanță de calitate și ne implicăm cu trup și suflet în activitatea noastră pentru a facilita șederea în străinătate.

Dacă doriți să obțineți mai multe informații cu privire la oferă și la forma de cooperare cu Hausengel, vă rugăm să luați legătura cu noi! Pentru întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție telefonic la numărul de telefon +40 771 748 897.