Noi la Hausengel suntem solidari cu Ucraina!

Ținând cont de atacul rusesc asupra Ucrainei ne declarăm solidari un poporul ucrainean, care trece printr-o perioadă de grea incercări. Vom sprijini Ucraina, atât cât ne stă în puteri.

solidari cu Ucraina

Cum putem ajuta Ucraina?

Ucrainienii care se împotrivesc atacului inamic, printre aceștia și populația civilă, au urgentă nevoie de ajutorul nostru. La Hausengel am demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru populația Ucrainei, fonduri destinate achiziționării de bunuri de imediată necesitate. Mai mult, am ajutat material populația care s-a refugiat din regiunea Lviv în Polonia. Ajutorul a constat in pachete conținând baterii externe, pahare-termos, saci de dormit, pelerine de ploaie, umbrele, șervețele, termometre și măști sanitare.

Fiecare își poate aduce contribuția, și nu doar financiar. Fiecare poate participa, oferind din cunoștințele și din resursele sale de timp. Refugiații nu au nevoie doar de alimente, produse de igienă, ci au nevoie de ajutor pentru găsirea unei locuințe sau pentru a a lua legătura cu autoritățile. Dacă și voi sunteți la fel de impresionați de situația Ucrainei ca și noi și vreți să ajutați, aveți mai multe posibilități pentru a vă face utili.

Mai jos enumerăm o listă cu modalități prin care puteți sprijini poporul ucrainean:

 

1. Căutați acțiuni locale de ajutorare sau organizați voi una.

2. Ajutorul poate să fie și financiar. Colecte verificate se realizează prin:

3. Exprimați-vă solidaritatea cu Ucraina participând la proteste locale.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…