Noi la Hausengel suntem solidari cu Ucraina!

Ținând cont de atacul rusesc asupra Ucrainei ne declarăm solidari un poporul ucrainean, care trece printr-o perioadă de grea incercări. Vom sprijini Ucraina, atât cât ne stă în puteri.

solidari cu Ucraina

Cum putem ajuta Ucraina?

Ucrainienii care se împotrivesc atacului inamic, printre aceștia și populația civilă, au urgentă nevoie de ajutorul nostru. La Hausengel am demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru populația Ucrainei, fonduri destinate achiziționării de bunuri de imediată necesitate. Mai mult, am ajutat material populația care s-a refugiat din regiunea Lviv în Polonia. Ajutorul a constat in pachete conținând baterii externe, pahare-termos, saci de dormit, pelerine de ploaie, umbrele, șervețele, termometre și măști sanitare.

Fiecare își poate aduce contribuția, și nu doar financiar. Fiecare poate participa, oferind din cunoștințele și din resursele sale de timp. Refugiații nu au nevoie doar de alimente, produse de igienă, ci au nevoie de ajutor pentru găsirea unei locuințe sau pentru a a lua legătura cu autoritățile. Dacă și voi sunteți la fel de impresionați de situația Ucrainei ca și noi și vreți să ajutați, aveți mai multe posibilități pentru a vă face utili.

Mai jos enumerăm o listă cu modalități prin care puteți sprijini poporul ucrainean:

 

1. Căutați acțiuni locale de ajutorare sau organizați voi una.

2. Ajutorul poate să fie și financiar. Colecte verificate se realizează prin:

3. Exprimați-vă solidaritatea cu Ucraina participând la proteste locale.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Îngrijitorii ucraineni pe piața muncii din Germania

Mulți oameni se întreabă ce impact va avea recentul aflux de refugiați din Est, de exemplu din Ucraina, devastată de război, asupra industriei de îngrijire la domiciliu din Germania. Îngrijitorii din...

Concurs de vară pentru îngrijitori

Poftiti la joc!

Vara vine în curând. Am pregătit următorul concurs special pentru francizații Hausengel. Toți îngrijitorii care acceptă un loc de muncă în timpul verii pot câștiga premii în bani!

Of...

Ce nivel de cunoaștere a limbii germane este necesar pentru îngrijitori?

Îngrijirea la domiciliu a persoanelor în vârstă din Germania a devenit în ultimul timp un loc de muncă popular și profitabil pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate. Pentru aceeași...