<
Schliessen
Schliessen

Noi la Hausengel suntem solidari cu Ucraina!

Ținând cont de atacul rusesc asupra Ucrainei ne declarăm solidari un poporul ucrainean, care trece printr-o perioadă de grea incercări. Vom sprijini Ucraina, atât cât ne stă în puteri.

solidari cu Ucraina

Cum putem ajuta Ucraina?

Ucrainienii care se împotrivesc atacului inamic, printre aceștia și populația civilă, au urgentă nevoie de ajutorul nostru. La Hausengel am demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru populația Ucrainei, fonduri destinate achiziționării de bunuri de imediată necesitate. Mai mult, am ajutat material populația care s-a refugiat din regiunea Lviv în Polonia. Ajutorul a constat in pachete conținând baterii externe, pahare-termos, saci de dormit, pelerine de ploaie, umbrele, șervețele, termometre și măști sanitare.

Fiecare își poate aduce contribuția, și nu doar financiar. Fiecare poate participa, oferind din cunoștințele și din resursele sale de timp. Refugiații nu au nevoie doar de alimente, produse de igienă, ci au nevoie de ajutor pentru găsirea unei locuințe sau pentru a a lua legătura cu autoritățile. Dacă și voi sunteți la fel de impresionați de situația Ucrainei ca și noi și vreți să ajutați, aveți mai multe posibilități pentru a vă face utili.

Mai jos enumerăm o listă cu modalități prin care puteți sprijini poporul ucrainean:

 

1. Căutați acțiuni locale de ajutorare sau organizați voi una.

2. Ajutorul poate să fie și financiar. Colecte verificate se realizează prin:

3. Exprimați-vă solidaritatea cu Ucraina participând la proteste locale.