<
Schliessen
Schliessen

O vară plină de oportunități: De ce se merită să accepti chiar acum un post de îngrijitor

Mulți oameni pleacă în vacanță în timpul lunilor de vară, dar Dumneavoastră aveți ocazia să folosiți această perioadă în avantajul propriu și să vă măriți semnificativ bugetul. Acum este momentul ideal să începeți colaborarea cu Hausengel. Îngrijitorii noștri sunt cei mai importanți pentru noi și dorim să vă explicăm de ce un contract pe perioada verii este deosebit de avantajos. 

Contracte flexible – Dumneavoastră decideți!

La Hausengel, acordăm o deosebită importanță respectului și deciziei proprii. În calitate de îngrijitor independent, aveți libertatea de a decide singur pentru cât timp doriți să preluați un contract. Fie că doriți să lucrați doar pentru câteva săptămâni sau pentru mai multe luni - avem contractual potrivit pentru Dumneavoastră. Această flexibilitate vă permite să vă adaptați munca la nevoile personale și la strategia financiară. Important: cererea de îngrijitori este deosebit de mare în timpul verii. Aveți de unde alege și o multitudine de locuri de muncă disponibile. Profitați de acest aspect și asigurați-vă un loc de muncă profitabil pe perioada verii!

Tombola de vară: Câștigați premii atractive

Pentru a face perioada de vară și mai atractivă, am lansat și un concurs exclusiv de vară. Toți îngrijitorii care acceptă o misiune în perioada 1 iunie - 31 august 2024 au șansa de a câștiga premii substanțiale în bani. Ei ar putea încasa încă 150 de euro! Acesta este modul nostru special de a vă mulțumi pentru disponibilitatea și angajamentul Dumneavoastră în timpul lunilor de vară. Imaginați-vă nu numai că obțineți un venit considerabil, ci și că aveți posibilitatea de a primi un bonus în bani  suplimentar prin intermediul concursului. Profitați de această oportunitate unică pentru a vă face vara de neuitat.

 

Sistemul de bonusuri vă răsplătește loialitatea

În plus, fiecare îngrijitor Hausengel este recompensat pentru loialitatea sa – pentru că suntem conștienți cât de solicitantă și valoroasă este munca Dumneavoastră. Când începeți colaborarea cu noi, sunteți inclus automat în sistemul nostru de bonusuri. Aceasta înseamnă că

  • 180 de zile pe an: Dacă lucrați 180 de zile pe an ca și ingrijitor Hausengel, primiți un bonus de  50 de euro.

  • 250 de zile pe an: Dacă lucrați 250 de zile în același an, primiți, pe lângă bonusul de 50 de euro, încă 80 de euro în plus. 

Cel mai  mare avantaj pentru Dumneavoastră? Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic – zilele de contract sunt numărate în mod automat, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra sarcinilor de îngrijire. Cu cât începeți mai repede, cu atât mai repede veți fi recompensat. Profitați de această oportunitate și începeți Acum!

Angajamentul și dedicarea Dumneavoastră merită să fie recunoscute și recompensate în mod corespunzător. Cu numeroasele beneficii pe care Hausengel vi le oferă și oportunitățile suplimentare din timpul lunilor de vară, acum este momentul perfect pentru a începe să lucrați ca îngrijitor. Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în familia Hausengel și să creăm împreună o vară de neuitat.