Paștele în Germania? Da!

Acceptați un contract în această primăvară și puteți câștiga un bonus de primăvară!

Avem plăcerea să vă anunțăm că oferim tuturor francizaților noștri șansa de a participa la concursul nostru de Paște și de a câștiga premii în bani.

Ce trebuie să faceți pentru a profita de această oportunitate? Tot ce trebuie să faceți este să acceptați un contract în perioada 14 și 19 aprilie 2022. Un contract în această perioadă garantează că veți fi înscris la tragerea la sorți. Nu este necesară o altă  înregistrare suplimentară!

Vom extrage 5 premii în bani, fiecare în valoare de 150€, dintre toți francizații Hausengel care acceptă un contract  în această perioadă. Vom anunța norocoșii câștigători pe 26 aprilie.

Acceptă un contract în primăvară prin Hausenegel  și ajută-ți norocul!

Paștele în Germania
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…