Paștele în Germania? Da!

Acceptați un contract în această primăvară și puteți câștiga un bonus de primăvară!

Avem plăcerea să vă anunțăm că oferim tuturor francizaților noștri șansa de a participa la concursul nostru de Paște și de a câștiga premii în bani.

Ce trebuie să faceți pentru a profita de această oportunitate? Tot ce trebuie să faceți este să acceptați un contract în perioada 14 și 19 aprilie 2022. Un contract în această perioadă garantează că veți fi înscris la tragerea la sorți. Nu este necesară o altă  înregistrare suplimentară!

Vom extrage 5 premii în bani, fiecare în valoare de 150€, dintre toți francizații Hausengel care acceptă un contract  în această perioadă. Vom anunța norocoșii câștigători pe 26 aprilie.

Acceptă un contract în primăvară prin Hausenegel  și ajută-ți norocul!

Paștele în Germania
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Îngrijitorii ucraineni pe piața muncii din Germania

Mulți oameni se întreabă ce impact va avea recentul aflux de refugiați din Est, de exemplu din Ucraina, devastată de război, asupra industriei de îngrijire la domiciliu din Germania. Îngrijitorii din...

Concurs de vară pentru îngrijitori

Poftiti la joc!

Vara vine în curând. Am pregătit următorul concurs special pentru francizații Hausengel. Toți îngrijitorii care acceptă un loc de muncă în timpul verii pot câștiga premii în bani!

Of...

Ce nivel de cunoaștere a limbii germane este necesar pentru îngrijitori?

Îngrijirea la domiciliu a persoanelor în vârstă din Germania a devenit în ultimul timp un loc de muncă popular și profitabil pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate. Pentru aceeași...