<
Schliessen
Schliessen

Premiul Focus: Hausengel se numără printre „cei mai buni din Germania”

În studiul independent „German’s best - the best in the daily life” realizat de Institutul pentru Management și Cercetare Economică (IMWF), Hausengel Holding AG a obținut rezultate deosebit de bune și, prin urmare, este unul dintre cei mai buni funizori de servicii de asistență și îngrijire din Germania. Dintre toate companiile care au fost evaluate în cadrul studiului, Hausengel se situează în top 10 în industrie în funcție de evaluările clienților și, astfel, dovedește un standard ridicat de calitate și un nivel ridicat de orientare către client.

Un motiv pentru a sărbători! Suntem încântați că am fost numiți „cei mai buni din Germania”!

Studiul „Cei mai buni din Germania - cei mai buni în viața de zi cu zi” a fost realizat de IMWF în numele Focus Money și Deutschland Test. Studiul arată în ce mărci și companii au cel mai mult încredere germanii. Studiul se bazează pe analiza a numeroase surse online, sub formă de evaluări ale clienților, recenzii despre produse sau experiențe pe care consumatorii le împărtășesc într-o comunitate online. În cadrul studiului au fost examinate un total de aproximativ 24.000 de mărci și respectiv companii, în ceea ce privește opinia clienților lor. Astfel au fost desemnați cei care au avut rezultate deosebit de bune în sondajele de evaluare ale clienților.

Hausengel Holding AG a fost evaluată și în sectorul medicinii și sănătății și se poate mândri cu un scor bun. Dintre toate companiile comparate, Hausengel s-a situat pe locul 6, dintr-un total de 18 companii excelente din domeniul serviciilor auxiliare și de îngrijire. Hausengel s-a descurcat cel mai bine printre intermediarii pentru așa-numita „îngrijire 24 de ore”. Evaluarea opiniilor clienților în legătură cu serviciile Grupului Hausengel are ca rezultat un scor total de 71,8 dintr-un total de 100 de puncte. CEO al Hausengel Holding AG, Simon Wenz precizează: „Mulțumim clienților noștri pentru încredere și suntem încântați de acest rating pozitiv. Acest rezultat arată că luăm în serios principiul - îngrijirea generală. Ne-am dezvoltat într-un sistem de asistență în rețea și ne-am angajat întotdeauna la standarde ridicate de calitate. Acest lucru este posibil doar într-un dialog cu clienții și partenerii noștri. Prioritatea noastră este un nivel ridicat de orientare către clienți, cum ar fi accesibilitatea ușoară, informații cuprinzătoare, precum și ajutor rapid în funcție de nevoi, în fiecare fază a situației de îngrijire.

Compania noastră de familie a fost înființată în urmă cu aproximativ 15 ani și de atunci și-a extins în mod semnificativ atât gama de servicii, cât și prezența internațională. De la îngrijirea ambulatorie, cu șase locații, la îngrijirea la domiciliu sub forma așa-numitei „îngrijiri 24 de ore” în toată Germania, până la sfaturi de îngrijire și alte proiecte, cum ar fi înființarea unui parc de generație în orașul natal din Hausengel, Ebsdorfergrund, grupul de companii unește totul sub un acoperis. „Suntem capabili să oferim clienților noștri o întreagă rețea de oferte de asistență și îngrijire. Așa ne asigurăm că persoanele care au nevoie de îngrijire, precum și rudele lor, primesc îngrijirea de care au nevoie cu adevărat. Individual, competent și accesibil ”, spune Wenz.

Familia fondatoare, Wenz, s-a confruntat chiar ea cu provocarea de a organiza îngrijire demnă de încredere,  într-un mediu familiar, acasă. Apoi a vrut să transmită istoria lor personală, experiența și cunoștințele dobândite, tuturor familiilor aflate într-o situație similară. Aceasta a fost piatra de temelie pentru fondarea companiei în 2005. „Premiul este dovada obiectivă a calității și confirmarea faptului că suntem pe drumul cel bun. Nu ne vom baza pe succesul nostru, ci vom continua să modelăm activ viitorul industriei de îngrijire. Ne-am angajat să ne asigurăm, că standardele înalte pe care le-am stabilit, se aplică, de asemenea, la nivel general ”, a afirmat Wenz.

Informații generale despre desfășurarea studiului pot fi găsite pe situl Deutschland Test.