Recomandați Hausengel și câștigați!

Dragi îngrijitori, la 1 octombrie a început concursul nostru de recomandare Hausengel, ceea ce înseamnă beneficii suplimentare pentru dumneavoastră. Francizații noștri primesc puncte suplimentare pentru recomandările de succes, în timpul perioadei de concurs. Veți primi un punct atunci când persoana recomandată devine un francizat Hausengel și încă un punct pentru fiecare lună ulterioară în care persoana recomandată este la muncă.

  • 5 persoane care vor obține cel mai mare număr de puncte până la 28 februarie 2023 vor câștiga fiecare 100 de euro.
  • După fiecare lună de concurs, vom publica un scor intermediar pe pagina noastră de fani.
  • La 1 martie 2023, vom anunța rezultatele.

Dacă știți pe cineva care caută un loc de muncă ca îngrijitor în Germania, vă rugăm să ne recomandați și să participați la concursul nostru! Nu pierdeți timpul, pentru că fiecare recomandare contează. Mult noroc!

Recomandați Hausengel și câștigați!
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…