Schliessen
Schliessen

Sondaj pentru îngrijitori persoane vârstice

În calitate de furnizor de calitate și de cea mai bună agenție de plasare din Germania în domeniul îngrijirii la domiciliu, am dori să fim un partener bun și de încredere pentru dumneavoastră. Munca și bunăstarea dumneavoastră sunt importante pentru noi! O analiză cuprinzătoare a tuturor subiectelor relevante ne va permite să evaluăm în mod științific standardele de calitate pentru industrie. În acest chestionar veți găsi întrebări despre activitatea dumneavoastră zilnică, experiențele și preferințele dumneavoastră.

Vă rugăm să ne acordați 15 minute din timpul dumneavoastră pentru a răspunde sincer la aceste întrebări. Informațiile furnizate ne vor ajuta să vă oferim servicii și mai bune.

Înainte de a începe sondajul, dorim să ne asigurăm că sondajul este anonim și că răspunsurile dvs. vor fi folosite doar în scopul îmbunătățirii. Opțional, puteți să ne furnizați adresa dvs. de e-mail după completarea și trimiterea datelor - vom extrage prin tragere la sorți 10 premii în bani între toți respondenții.

SONDAJ

Sondaj pentru îngrijitori persoane vârstice