Sondaj pentru îngrijitori persoane vârstice

În calitate de furnizor de calitate și de cea mai bună agenție de plasare din Germania în domeniul îngrijirii la domiciliu, am dori să fim un partener bun și de încredere pentru dumneavoastră. Munca și bunăstarea dumneavoastră sunt importante pentru noi! O analiză cuprinzătoare a tuturor subiectelor relevante ne va permite să evaluăm în mod științific standardele de calitate pentru industrie. În acest chestionar veți găsi întrebări despre activitatea dumneavoastră zilnică, experiențele și preferințele dumneavoastră.

Vă rugăm să ne acordați 15 minute din timpul dumneavoastră pentru a răspunde sincer la aceste întrebări. Informațiile furnizate ne vor ajuta să vă oferim servicii și mai bune.

Înainte de a începe sondajul, dorim să ne asigurăm că sondajul este anonim și că răspunsurile dvs. vor fi folosite doar în scopul îmbunătățirii. Opțional, puteți să ne furnizați adresa dvs. de e-mail după completarea și trimiterea datelor - vom extrage prin tragere la sorți 10 premii în bani între toți respondenții.

SONDAJ

Sondaj pentru îngrijitori persoane vârstice
Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Cursuri de germană subvenționate pentru îngrijitori

Hausengel se concentrează de ani de zile pe dezvoltarea competențelor și abilităților francizaților săi, oferindu-le, printre altele, cursuri online gratuite privind îngrijirea persoanelor în vârstă.…

Au fost anunțați câștigătorii concursului de Crăciun pentru îngrijitori

A venit timpul să cunoaștem câștigătorii tragerii la sorți Hausengel de Crăciun!

Francizații noștri care au fost în contract în Germania între 23 și 31 decembrie 2022 au participat la concursul…

Sfaturi de specialitate pentru îngrijitorii Hausengel

Francizații Hausengel pot beneficia de consultanță specializată. Activitatea de îngrijire este realizată de îngrijitori cu diverse niveluri de experiență. Îngrijitorii care lucrează în Germania se pot…