<
Schliessen
Schliessen

Un start plin de energie în noul an: Cum vă atingeţi obiectivele şi ce va motivează în acest sens

Pentru multe persoane, începutul de an este momentul unor noi rezoluţii. Îşi stabilesc obiective pentru noul an şi sunt foarte motivaţi să le pună în aplicare. Obiectivele bune sunt uşor de stabilit, dar cum ne putem asigura că nu sunt imediat date uitării? Anul 2024 se află sub semnul zodiacal chinezesc al Dragonului, care simbolizează creșterea și puterea. Indiferent dacă credeţi sau nu în horoscop, vă dorim, Dumneavoastră şi tuturor îngrijitorilor noştri Hausengel, să vă îndepliniţi dorinţele şi obiectivele şi, bineînţeles, să vă oferim sprijinul nostru activ în îndeplinirea acestora, în măsura în care acest lucru stă în puterea noastră. Vă propuneţi şi Dumneavoastră să faceţi o schimbare benefică? Atunci următoarele sfaturi vă pot fi de ajutor. 

Formularea unor obiective clare şi specifice este cheia succesului. În locul unor rezoluţii vagi, este important să ne gândim când şi cum vom îndeplini aceste obiective. Reflecţia cu privire la cât de importante ne sunt anumite obiective este crucială în acest caz. De exemplu, doriți să câștigaţi mai mulți bani? Cât de mulți? Și când? În calitate de îngrijitor Hausengel, trebuie să vă gândiți cu mare atenție la acest aspect. Înainte  de a accepta un contract în Germania, gândiți-vă la condițiile în care ați dori să lucrați. Acest lucru vă motivează, vă permite să vă planificați obiectivele și vă oferă siguranță!

Indiferent care este obiectivul Dumneavoastră, începeți cu pași mici și stabiliți-vă obiective realiste. Drumul spre succes poate fi anevoios, iar eșecul trebuie privit ca parte a procesului. Dacă reușiți să anticipați și să vă pregătiți pentru eșecuri, șansele de success vor crește. De exemplu, v-ați propus să învățați să vorbiți mai bine germana și ați urmat un curs de limbă? Este minunat! Dar în realitate nu funcționează atât de bine pe cât v-ați imaginat? Aveți răbdare cu Dumneavoastră și continuați să exersați - veți vedea că, dacă veți persevera, veți deveni mai bun în timp. Sărbătoriți-vă pentru că ați avut curajul să învățați ceva nou! Nu uitați: Recompensele pentru etapele atinse nu trebuie neglijate. Chiar și cele mai mici succese ar trebui sărbătorite pentru a vă menține motivați.

O altă recomandare este aceea de a vă încheia parteneriate și de a vă implica prietenii și cunoștințele în obiectivele Dumneavoastră. Împărtășirea ideilor proprii cu persoane cu același mod de gândire sau cu simpatizanți ai acestor idei vă poate spori implicarea și vă poate facilita atingerea obiectivelor pe care vi le-ați stabilit. Vorbiți cu alții despre ceea ce vă mișcă și despre ceea ce ați dori să schimbați în viața Dumneavoastră. Dacă, de exemplu, doriți să începeți o nouă carieră și să câștigați bani frumoși ca îngrijitor, dobândind în același timp experiență în străinătate, atunci noi, cei de la Hausengel, suntem persoanele cu care trebuie să discutați. Vă vom sprijini în toate privințele, pentru că împreună putem realiza mult mai mult decât am putea face pe cont propriu.

Vă dorim un început de an plin de energie și să nu vă pierdeți niciodată acest avânt.