<
Schliessen
Schliessen

Câștigați mai mult și obțineți apreciere: Noul nostru sistem de bonusuri

Lucrul alături de Hausengel a fost întotdeauna mai mult decât un simplu loc de muncă - este un parteneriat, caracterizat prin încredere și apreciere. Lucrăm îndeaproape cu francizații noștri încă din 2005, iar angajamentul nostru față de o cooperare corectă și plină de recompense continuă neabătut. Astăzi, dorim să vă prezentăm o inovație care vă răsplătește suplimentar munca și angajamentul: noul nostru sistem de bonusuri, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2024.

Câștigați mai mult cu sistemul de recompense Hausengel

Suntem mândri că Hausengel a fost desemnată de mai multe ori ca fiind cea mai bună agenție de plasare din Germania. Acest lucru este datorat în mare parte îngrijitorilor noștri dedicați, care fac o treabă extraordinară în fiecare zi.

Din 2024, vă vom răsplăti dedicarea și perseverența cu un sistem generos de bonusuri. Vrem să ne asigurăm că munca dvs. nu este doar satisfăcătoare, ci și recompensată din punct de vedere financiar.

Pentru îngrijitorii care vor lucra în total 180 de zile într-un contract în 2024, se va acorda o primă de 50 de euro. Și asta nu e tot: dacă lucrați alături de noi timp de 250 de zile în același an, veți primi 80 de euro în plus față de cei 50 de euro.

Zilele efectiv lucrate sunt numărate automat în sistemul nostru, astfel încât vă puteți concentra asupra sarcinilor de îngrijire, în timp ce noi ne ocupăm de bonusurile dumneavoastră.

De ce merită să deveniṭi parteneri cu Hausengel?

Sistemul nostru de bonusuri este doar o dovadă în plus a importanṭei pe care le-o acordãm îngrijitorilor noștri. Credem cu tãrie că aprecierea este cheia unui parteneriat de succes.

Colaborarea cu noi vã aduce multe alte beneficii:

- Contracte profitabile în Germania: Vă punem la dispoziṭie o gamă largă de contracte care rãspund abilităților și intereselor Dumneavoastră.

- Oportunități atractive de câștig: Cu până la 2.000 € net pe lună, vă oferim siguranță financiară și recunoaștere pentru munca depusã - plus bonusuri!

- Muncă legală și contracte clare: La noi lucrați într-un mediu sigur din punct de vedere juridic, cu contracte clare și în condiții echitabile.

- O asigurare cuprinzătoare: Securitatea dvs. este importantă pentru noi. De aceea, vă oferim o asigurare cuprinzătoare.

- Persoană de contact vorbitoare a limbii dvs. materne: În caz de urgență, suntem disponibili non-stop pentru a vă ajuta ṣi vorbim limba dvs. maternă.

- Oportunități de formare profesională suplimentară: Sprijinul nostru merge dincolo de locul de muncă, cu cursuri de formare suplimentară, care includ de la cursuri de limbi străine la cursuri de asistență medicală.

- Preluarea tuturor formalităților: Ne ocupăm noi de toate aspectele organizatorice, de la sosirea dumneavoastră până la facturare.

- Contracte verificate și sigure: Punem la dispoziṭia Dumneavoastrã numai contracte care îndeplinesc standardele noastre înalte și oferim contracte solide pe care sã vã puteṭi baza din punct de vedere profesional.

 

Noi, la Hausengel, apreciem munca dificilã pe care o prestaṭi, iar noul nostru sistem de bonusuri este modul nostru de a vă mulțumi pentru dedicarea Dumneavoastră. Nu sunteți doar o parte importantă a familiei Hausengel, ci și un element esențial în misiunea noastră de a oferi îngrijire de calitate în Germania.