<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Referințe cu privire la experienţele acumulate de personalul nostru care oferă servicii de îngrijire a persoanei

Creşterea numărului de recomandări directe vorbeşte de la sine. Persoanele mulţumite care oferă servicii de îngrijire a persoanei sunt cel mai important capital de care dispunem şi cea mai bună referință pentru aceasta. În cele ce urmează vă prezentăm o selecţie a referinţelor noastre.

Alături de Hausengel, încă de la începuturi

Maria Chiorean-Pop
Mă numesc Maria Chiorean-Pop și sunt unul dintre cei mai vechi colaboratori ai Hausengel din România. Am avut primul contract prin intermediul agenției în 2011, iar de atunci am colaborat de mai multe ori, și de fiecare dată am fost la fel de mulțumită.

În tot ce fac pun multă dăruire, un pic din mine

Rodica Suteu, Seica Mare
Munca de îngrijitoare este un mod de viață. Chiar dacă am început să profesez acestă meserie de nevoie, am constat cu trecerea anilor ca nu există altă muncă care să-mi aducă mai multă satisfacție. Este o muncă minunată care se ghidează după principiul bine faci, bine primești.

Tăcerea

Laura Bihari, Ungaria
Vara anului 2010 a fost caniculară în Ungaria, temperatura fiind uneori mai mare de 38 de grade. Dar asta nu a contat pentru mine, deoarece după două luni obositoare am primit în sfârșit o misiune de la Hausengel. Eram absolut încântată să lucrez în străinătate. Deși nu mai experimentasem o astfel de călătorie, eram nerăbdătoare să iau un microbuz spre Germania. Eram afară noaptea și nu m-am gândit să iau ceva haine mai groase cu mine, obișnuită fiind cu căldura din Ungaria. Temperatura de 22 de grade din Germania a fost surprinzătoare pentru mine.

Sunt mereu deschisă către noi experiențe

Audronė Tamulienė, Lituania
Sunt mereu deschisă spre experiențe noi. Într-o zi însorită de septembrie, am fost dusă la primul meu contract în Germania de un șofer de taxi interesant, vorbăreț și experimentat, care locuia în Germania de mulți ani și a trecut recent de la meseria de lucrător poștal la șofer de taxi. Conversația plină de viață a risipit orice neliniște. Am fost primit de o fiică a persoanei de care aveam grijă. Am observat o doamnă în vârstă în grădină, am salutat-o și i-am întrebat numele. S-a prezentat cu numele de familie și „soția”. Am fost la o cafenea mică la prânz împreună: stăteam afară lângă râu și ochii mei admirau podul de piatră și casele vechi de lemn care au fost renovate de peste 400 de ori.

Surpriză în grădină

Marzena Schulz, Polonia
Chiar din copilărie am făcut asocieri pozitive cu Germania. Ceilalți oameni au primit pachete din vest. Am râvnit mereu la astfel de pachete și am regretat că nu am o familie în străinătate care să-mi poată trimite și mie astfel de cadouri. Ca adult, am lucrat ca chelneriță ani de zile. În munca mea am întâlnit deseori germani care erau de obicei foarte drăguți. Astfel de întâlniri nu mi-au întărit decât dragostea pentru Germania și Occident.
Am visat să lucrez ca recepționeră, dar asta necesită cunoștințe de limba germană. Am crezut că o ședere în Germania ar fi cea mai bună soluție, astfel încât să-mi pot îmbunătăți limba germană.

Hausengel îmi oferă siguranţă

Zofia Machoń, Polonia
Când am aflat şi am înţeles cum arată modele de cooperare, am decis să îmi desfăşor activitatea în calitate de liber profesionist, deoarece am considerat că acesta a fost soluţia cea mai bună pentru mine. Nu am avut nicio grijă în acest context, deoarece am știut că Hausengel se ocupă de toate aspectele în relaţiile în autorităţile. Firma preia toate formalităţile. Nu trebuie să îmi fac nicio grijă şi nu am nicio problemă cu această situaţie. Mă bucur pentru că pot colabora cu Hausengel, pentru că firma se ocupă de toate formalităţile şi îmi oferă un nivel ridicat de siguranţă în Germania.

Povestea doamnei Anna Gawrecka

Doamna Bożena Wiśniewska şi persoana îngrijită de aceasta

»De când am început colaborarea cu Hausengel, am rămas la această companie. Cei aproape 7 ani împreună, au fost foarte buni. Totul a fost bine. Mă simt ca parte a familiei, când merg la muncă. Două familii m-au invitat în misiune, cu copilul în vacanța de vară. Jucăm jocuri, precum nu te supăra frate și dansăm în timp ce vizionăm emisiuni TV. Munca trebuie să fie distractivă.«

Andrei Elena, Saru Dornei

»Doi cunoscuţi mi-au recomandat firma Hausengel. Nu am avut niciun dubiu că Hausengel este un partener de afaceri perfect pentru mine. Hausengel oferă în toate situaţiile informaţii clare şi verificate cu privire la condiţii. Nu îmi trece nimic prin cap ce ar putea fi îmbunătățit de Hausengel. Sunt foarte mulţumit de cooperare de la început. Întâlnirea cu prima familie a reprezentat pentru mine un eveniment important şi m-am simţit permanent „îngrijit perfect".«

Krzysztof Kozber, Polonia

»Lucrez cu Hausengel de 5 ani. Până în prezent, totul a funcționat bine și sunt foarte mulțumită de cooperare. Cu Hausengel sunt bine asigurată  în Germania. De asemenea, aici mi-am îmbunătățit cunoștințele lingvistice, datorită cărora pot obține comenzi bune. Sper să avem mai mulți ani buni de colaborare.«

Fleacă Anamaria, Micesti

«Lucrez cu Hausengel din 2017 și am avut o colaborare excelentă până acum: oferte bune, câștiguri atractive, comunicare bună cu personalul Hausengel ori de câte ori este nevoie; suntem informați în mod corespunzător, transparent și profesionist. Doresc să lucrez în continuare cu Hausengel deoarece nu am fost niciodată dezamăgită. Sunt mândră să fac parte din echipa de îngrijitori Hausengel-  îngeri de casă!»

Loredana Luminita Tasic, Becicherecu Mic

«Recomand cu încredere Hausengel. În cei 5 ani de colaborare am trăit împreună experiente frumoase. Alături de Hausengel, toate s-au sfârșit de fiecare dată cu bine. Hausengel este un partener de încredere.»

Luminita Olteanu, Cluj-Floresti

»Prietena mea mi-a recomandat firma Hausengel ca o agenție verificată, care se bucură de o reputaţie ireproşabilă. Am recepţionat prima ofertă de contract după numai 2 zile, dar am ajuns în cele din urmă în Marburg. Pe parcursul unui interval de 2,5 ani am locuit cu familia respectivă şi cu persoana îngrijită de mine. M-am simţit cu adevărat acasă la adresa respectivă. În luna iunie 2015 s-au împlinit 5 ani de când colaborez cu Hausengel. Sunt foarte mulţumită cu această cooperare. Libertatea de alegere este foarte importantă pentru mine. Mă simt tratată ca un partener. Pot decide în cunoştinţă de cauză şi pe cont propriu.«

Teresa Iżycka, Polonia

Persoanele care oferă servicii de îngrijire a persoanei Hausengel

Doriţi să vă prezentaţi şi povestea dumneavoastră?
Doriţi să evaluaţi colaborarea dumneavoastră cu Hausengel?
Puteţi lua legătura cu noi în orice moment şi cu privire la toate întrebările şi sugestiile!
Vă stăm la dispoziţie!

Luaţi legătura cu noi acum!