Referințe cu privire la experienţele acumulate de personalul nostru care oferă servicii de îngrijire a persoanei

Creşterea numărului de recomandări directe vorbeşte de la sine. Persoanele mulţumite care oferă servicii de îngrijire a persoanei sunt cel mai important capital de care dispunem şi cea mai bună referință pentru aceasta. În cele ce urmează vă prezentăm o selecţie a referinţelor noastre.

Hausengel îmi oferă siguranţă

Zofia Machoń, Polonia
Când am aflat şi am înţeles cum arată modele de cooperare, am decis să îmi desfăşor activitatea în calitate de liber profesionist, deoarece am considerat că acesta a fost soluţia cea mai bună pentru mine. Nu am avut nicio grijă în acest context, deoarece am știut că Hausengel se ocupă de toate aspectele în relaţiile în autorităţile. Firma preia toate formalităţile. Nu trebuie să îmi fac nicio grijă şi nu am nicio problemă cu această situaţie. Mă bucur pentru că pot colabora cu Hausengel, pentru că firma se ocupă de toate formalităţile şi îmi oferă un nivel ridicat de siguranţă în Germania.

Cooperarea cu Hausengel îmi oferă sentimentul de stabilitate

Dorota Kolbuch, Polonia
Pentru doamna Dorota, sentimentul de stabilitate este foarte important. „Cu Hausengel nu am nicio grijă că nu voi primi niciun contract, de acest lucru se preocupă în toate situaţiile coordonatoarea mea personală. Oferta Hausengel este pregătită şi prezentată în toate situaţiile cu foarte mare atenţie, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Contactul cu Hausengel este foarte bun, iar coordonatoarele sunt dispuse în toate situaţiile să ofere asistenţă. Pot spune despre Hausengel numai lucruri bune şi să recomand această companie din suflet“.

Povestea doamnei Anna Gawrecka

Doamna Bożena Wiśniewska şi persoana îngrijită de aceasta

«Doi cunoscuţi mi-au recomandat firma Hausengel. Nu am avut niciun dubiu că Hausengel este un partener de afaceri perfect pentru mine. Hausengel oferă în toate situaţiile informaţii clare şi verificate cu privire la condiţii. Nu îmi trece nimic prin cap ce ar putea fi îmbunătățit de Hausengel. Sunt foarte mulţumit de cooperare de la început. Întâlnirea cu prima familie a reprezentat pentru mine un eveniment important şi m-am simţit permanent „îngrijit perfect".»

Krzysztof Kozber, Polonia

«Prietena mea mi-a recomandat firma Hausengel ca o agenție verificată, care se bucură de o reputaţie ireproşabilă. Am recepţionat prima ofertă de contract după numai 2 zile, dar am ajuns în cele din urmă în Marburg. Pe parcursul unui interval de 2,5 ani am locuit cu familia respectivă şi cu persoana îngrijită de mine. M-am simţit cu adevărat acasă la adresa respectivă. În luna iunie 2015 s-au împlinit 5 ani de când colaborez cu Hausengel. Sunt foarte mulţumită cu această cooperare. Libertatea de alegere este foarte importantă pentru mine. Mă simt tratată ca un partener. Pot decide în cunoştinţă de cauză şi pe cont propriu.»

Teresa Iżycka, Polonia

Persoanele care oferă servicii de îngrijire a persoanei Hausengel

Doriţi să vă prezentaţi şi povestea dumneavoastră?
Doriţi să evaluaţi colaborarea dumneavoastră cu Hausengel?
Puteţi lua legătura cu noi în orice moment şi cu privire la toate întrebările şi sugestiile!
Vă stăm la dispoziţie!

Luaţi legătura cu noi acum!