<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Hausengel în calitate de angajator

De ce Hausengel? Pentru că ceea ce contează sunt oamenii!

Oamenii definesc caracterul companiei. De aceea, este important pentru noi ca angajații noștri să se simtă bine și să se poată dezvolta, indiferent dacă se află la începutul existenței profesionale sau dacă se află deja de mai multă vreme în câmpul muncii. Oferim un loc de muncă variat într-o companie internațională, perspective de dezvoltare și numeroase valori adăugate.

Punctele noastre forte în calitate de angajator

La Hausengel punem în aplicare o cultură de comunicare deschisă. În acest context, cea mai importantă preocupare a noastră este să creăm o atmosferă de lucru bazată pe încredere, în care angajații noștri, indiferent de sarcina și poziția lor, să beneficieze de recunoaștere, precum și de critici constructive. Cu un stil de conducere onest și cooperant, implicăm angajații în procesele decizionale.

Personalul Hausengel
Simon Wenz

Promovarea individuală ca oportunitate de dezvoltare

Angajații motivați și bine pregătiți sunt capitalul nostru cel mai important. Prin recunoașterea competențele individuale ale angajaților noștri și atribuirea responsabilității corespunzătoare în sarcina acestora, promovăm propria lor inițiativă, precum și dezvoltarea personală și profesională. Managerii noștri promovează un sentiment de responsabilitate în echipele lor pentru aria lor de competență, precum și pentru companie în ansamblu.

Garantăm competențele angajaților noștri și permitem un standard de calitate ridicat al muncii noastre prin planificarea personalului orientată spre viitor, precum și prin instruirea și perfecționarea profesională. Recepționăm și și extindem satisfacția și motivația prin instruire și comunicare.

Apreciem că munca în echipă reprezintă baza activității noastre de succes. Pentru că ne permite să colaborăm într-un mod armonios și colegial cu toate sectoarele de activitate din cadrul companiei - în toate locațiile Hausengel din Germania și din străinătate. În acest context, considerăm că conflictul reprezintă o oportunitate de îmbunătățire permanentă a colaborării.

Prin activitatea mea la Hausengel, totul s-a schimbat

Marta Janiak
Munca poate fi intensă, interesantă și, în același timp, utilă și motivantă? Aceasta poate ocupa o mare parte din programul zilnic, dar poate oferi suficient timp pentru viața privată? Munca trebuie să însemne exclusiv îndeplinirea atribuțiilor definite sau poate aduce și o contribuție pozitivă la organizarea în funcție de preferințele proprii a programului zilnic prin propria personalitate, autodisciplină, responsabilitate și conștiinciozitate? Și, în ultimul rând – munca poate fi distractivă și poate oferi satisfacții? Până acum nu aș fi răspuns niciodată la aceste întrebări cu „Da”. Totul s-a schimbat atunci când mi-am început activitatea la Hausengel.

Ceea ce m-a atras la început în cadrul colaborării noastre, mă atrage în continuare în fiecare zi!

Marzena Tylman
Lucrez la Hausengel în cadrul centralei telefonice. Sincer vorbind, acesta nu a fost locul de muncă la care am visat în fapt. Dar, cu cât lucrez mai mult în acest loc, cu atât îmi este mai clar că nu aș fi dispusă sub nicio formă să mă transfer în alt loc de muncă. Zilnic primesc mesaje de recunoștință din partea personalului care oferă servicii de îngrijire și a familiilor persoanelor care au nevoie de îngrijire pentru ajutorul și recunoștința noastră. Aceasta reprezintă o dovadă pentru faptul că activitatea noastră prezintă o semnificație profundă. Aceste cuvine de recunoștință reprezintă un compliment, dar și o provocare. Dorim să nu îi decepționăm în nicio situație pe cei care ne dăruiesc încrederea lor.

Cel mai mult m-a surprins la Hausengel deschiderea

Stefan Szablewski
După trei ani de navetă impusă de locul de muncă, de lipsă de stabilitate locativă și de numeroase nopți petrecute la hotel, mi-am dorit un loc de muncă în apropiere de locuința mea. Astfel, am căutat un loc de muncă interesant care să corespundă așteptărilor mele – iar grație Hausengel l-am și găsit!

Pentru mine, Hausengel reprezintă disponibilitatea de a oferi ajutor

Magdalena Gärtner
Aventura mea la Hausengel în departamentul „managementul serviciilor de îngrijire“ a început în luna septembrie 2015.

Hausengel este o echipă extinsă, variată, internațională

Gabriella Toth
»Locul de muncă visat« pentru orice lucrează în străinătate este o activitate în care își poți folosi în mod activ limbă maternă. Pot afirma că, alături de colegii mei, fac parte dintre norocoșii care își pot folosi limba maternă ca pe o componentă organică în activitatea lor: Hausengel este o echipă cu adevărat internațională, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Activitatea mea este foarte variată și interesantă

Maike Shapran
Am 31 de ani și lucrez începând cu luna iunie 2010 la Hausengel. Activitatea îmi face deosebită plăcere, iar colegii sunt minunați. Ne înțelegem bine și formăm o echipă bună.
Hierarhie simplă Hierarhie simplă
Home Office Home Office
Cafea si băuturi Cafea si băuturi
Fructe și Fursecuri Fructe și Fursecuri
Discounturi pentru angajați Discounturi pentru angajați
Formare profesională Formare profesională
Asigurare de sănătate privată Asigurare de sănătate privată
Parcare Parcare