<
Schliessen
Schliessen

CONCURS DE TOAMNĂ CU PREMII

Invităm francizații noștri să participe la concursul nostru de toamnă „Povestea mea”. Îngrijitorii seniori au multe povești interesante de spus. În fiecare zi auzim lucruri interesante, frumoase și mișcătoare. În cadrul acestui concurs am dori să recompensăm cele mai interesante povești.

Condițiile de participare sunt simple:

  • Concursul „Povestea mea” se adresează francizaților Hausengel care ar dori să-și împărtășească experiențele și să vorbească despre avantajele și aspectele frumoase ale muncii lor ca îngrijitor senior. Desigur, ne dăm seama cât de epuizantă poate fi această meserie. Dar poate fi și bogată în experiențe frumoase și momente fericite. Nu este o senzație satisfăcătoare să experimentați direct cum vă puteți îngriji, în calitate de îngrijitor, de calitatea vieții persoanei pe care o aveți în grijă?
  • Descrieți cele mai frumoase experiențe din cariera Dvs. de înger de casă,  sub forma unei povești (cu cel puțin 10 propoziții). Scrieți despre momentele care v-au adus zâmbetul pe buze și v-au umplut inima de căldură. De asemenea, puteți menționa motivațiile pentru o anumită alegere, experiența Dvs. de muncă anterioară sau relațiile cu membrii familiei și modul în care ți-a schimbat viața această muncă.
  • Așteptăm cu nerăbdare poveștile Dvs. și vă rugăm să ni le trimiteți până pe 23 septembrie 2020. Puteți trimite poveștile la info(at)hausengel.de (cu subiectul Gewinnspiel „Meine Geschichte”) sau pe poștă la adresa: Hausengel International Romania SRL, Calea Dumbrăvii Nr. 40, et. 4, 550324 Sibiu (cu subiectul Joc cu premii „Povestea mea”). Dacă preferați să ne spuneți povestea dvs. oral, nu este o problemă. Vă rugăm să contactați telefonic consilierul dvs. personal Hausengel.  
  • Vă rugăm să rețineți că trimiterea poveștii dvs. la concurs este însoțită de o declarație de consimțământ pentru publicarea poveștii dvs. și a datelor dvs. personale.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 28 septembrie 2020. Vor fi premiați maximum 15 autori, ai celor mai interesante povești.
  • PREMIILE: Premiile sunt 15 seturi de îngeri de casă. Fiecare constă dintr-o geantă cosmetică și o brățară cu un portofel.

Mai jos, în continuare, puteți consulta Condițiile de participare.