<
Schliessen
Schliessen

Cu ocazia Crăciunului, o surpriză plăcută pentru îngrijitorii Hausengel: câștigați 300 de euro în cadrul concursului nostru de Crăciun!

Sezonul festiv a sosit și noi, cei de la Hausengel, dorim să îi sărbătorim cu stil pe îngrijitorii noștri dedicați. În acest scop am pregătit un concurs exclusiv de Crăciun pentru a vă oferi șansa de a începe noul an cu un motiv în plus de bucurie! Și cum aţi putea face acest lucru mai bine decât cu un premiu de 300 de euro?

Vrem să ne asigurăm că toată munca și dedicarea pe care le depuneți în serviciile de îngrijire sunt recunoscute în mod corespunzător. Extragerea premiilor de Crăciun este modul nostru de a vă mulțumi și de a ne arăta aprecierea pentru sprijinul dumneavoastră continuu.

 

Tot ceea ce aveţi de făcut în vederea participării la concurs este să acceptați un contract în Germania care se încadrează în perioada 23 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024 și să fiți de acord să ne furnizați o fotografie sau un videoclip cu o mică referință pentru rețelele sociale. De îndată ce îndepliniți această condiție, veți fi inclus automat în tragerea la sorţi.

Cei opt câștigători norocoși ai premiului de 300 de euro vor fi extrași pe 9 ianuarie 2024. Anunțul va fi făcut pe rețelele de socializare și direct prin telefon.

- Ne-am bucura să primim un scurt videoclip/fotografie a norocoșilor câștigători cu o scurtă prezentare.

Așadar, nu ratați șansa de a câștiga niște bani în plus la început de an!

Nu uitați: În plus față de posibilitatea de a câştiga cei 300 de euro, veți primi încă 300 de euro ca bonus pentru sărbătorile legale. Toți îngrijitorii care se află la muncă în perioada Ajunului Crăciunului (24 decembrie) şi până la Crăciun (26 decembrie 2023), din ajunul Anului Nou (31 decembrie 2023) până la Anul Nou (1 ianuarie 2024) au posibilitatea de a accepta contracte deosebit de profitabile. Acest lucru se datorează faptului că cererea în Germania este ridicată și în zilele de sărbătoare, iar recunoștința pentru angajamentul dumneavoastră și munca depusă este recompensată prin bonusul suplimentar de sărbători. Vă așteaptă plăți suplimentare de 150 de euro pentru fiecare dintre zilele de Anul Nou și Crăciun lucrate, adică 300 de euro în plus.

Ce veţi face cu 600 de euro în plus în noul an? Nu ratați șansa de a afla!

Le urăm tuturor participanților mult noroc și un Crăciun plin de căldură și bucurie!