<
Schliessen
Schliessen

Joc cu premii de Crăciun pentru îngrijitorii noștrii

Doriți niște bani în plus de Crăciun? Atunci participați la competiția noastră de Crăciun Hausengel! Condițiile de participare sunt super simple și dacă ai noroc ai putea câștiga chiar și 500 €!

Mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, dar toată lumea își face deja planuri pentru sărbătorile de iarnă. Unii vor petrece Crăciunul cu familiile lor, iar ceilalți vor fi alături și vor oferi ajutor celor care au nevoie de îngrijire în aceste momente speciale. Mai ales în acest an, tânjim cu toții după atmosfera festivă și contemplativă de Crăciun, indiferent de locația și circumstanțele în care vom petrece sărbătorile.

Am pregătit o tombolă de Crăciun pentru francizații noștri dragi care se decid pentru un contract în Germania în această perioadă, care acoperă cele 9 zile cuprinse între 23 și 31 decembrie 2020. Pentru a participa, trebuie doar să fiți la muncă în perioada menționată. Toți francizații Hausengel care au contract în această perioadă devin automat participanți la loteria noastră de Crăciun. Pe 11 ianuarie 2021 vom trage la sorți 3 câștigători norocoși care vor câștiga premiile în bani: 2x 100 € și 1x 500 €. Nu ratați șansa de a câștiga - luați o comandă în cooperare cu Hausengel în timpul iernii și ajutați norocul să va iasă în cale!

Joc cu premii de Crăciun pentru îngrijitorii noștrii