Recomandă-ne și altora!

Ne revanșăm cu un bonus.

Pentru fiecare recomandare a unei persoane care are nevoie de îngrijire sau a unui îngrijitor, plătim o primă de recomandare de 100,- € net la o perioadă contractuală minimă de 90 de zile.
După ce s-a atins perioada minim contractuală vom transfera suma creditului în contul bancar specificat de dumneavoastră. Voucherul nu poate fi răscumpărat retroactiv și persoana pe care o recomandați nu poate fi deja client sau francizat Hausengel.

Vă rugăm să completați formularul. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Datele de contact ale persoanei recomandate

Recomandat de către:

Detalii bancare pentru transferul bonusului

Acum mai avem o surpriză pentru tine!

Pentru toate recomandările de succes ale noilor îngrijitori în sistemul de franciză Hausengel pe care le primim începând cu 15 octombrie și până la sfârșitul anului 2021 și care îndeplinesc următoarele cerințe:

  • sunteți un francizat Hausengel activ
  • persoana recomandată vorbește limba germană la nivel de minim A1
  • persoana recomandată acceptă o misiune de cel puțin 4 săptămâni
  • contractul aferent include atât Crăciunul, cât și Revelionul 2021

vom plăti un bonus de recomandare de 200,00 €! Bonusul poate fi plătit numai după 90 de zile derulate sub contract. În plus, am dori să subliniem faptul că bonusul de recomandare în valoare de 200,00 €, în legătură cu promoția de mai sus, va expira la 31.12.2022, adică orice pretenții care decurg din această promoție nu mai pot fi revendicate după această dată.