Cursuri de limba germană

În calitate de academie autorizată de stat şi certificată conform regulamentului de acreditare şi autorizare a forţei de muncă, este foarte important pentru noi să oferim personalului de îngrijire şi asistenţă în domeniul instruirii lingvistice.

Logo an-juLogo Cursuri Autorizate

Cunoştinţele de bază de limba germană reprezintă pentru exercitarea atribuţiilor de acordare a asistenţei în condiţii de convieţuire în acelaşi imobil o cerinţă elementară şi o componentă importantă a îngrijirii care implică specializarea specifică mai multor profesii.

În cadrul locaţiilor internaţionale în care este prezentă academia noastră depunem eforturi pentru a asigura o ofertă de cursuri care să acopere întregul teritoriu. In Ungaria cooperam in moment cu scoala de limbi "AN-JU Nyelviskola", in Lituania cu scoala "Gloria Inlingua", in Polonia cu "Profi-Lingua" si in Romania cu "Centrul de Formare si Certificare" pe Bucuresti si restul tarii.

Fiecare francizat Hausengel beneficiază pentru cursul de limba germană de o subvenţie în cuantum de 75 €.

În mod suplimentar, oferim personalului nostru de îngrijire posibilitatea de a-şi dezvolta în mod flexibil, fără asociere obligatorie cu o locaţie, cunoştinţele de limba germană. În acest scop, prin intermediul Phase 6 am conceput o aplicaţie unică destinată învăţării limbii germane care deţine ca temă principală „Îngrijirea şi asistenţa la domiciliu”.

Personalul de îngrijire Hausengel beneficiază cu titlu gratuit de o licenţă valabilă pentru o perioadă de 1 an. Toate celelalte persoane interesate pot obţine licenţa pentru o taxă de numai 5 euro lunar.