Mod de procedură

Iată ce uşor funcţionează intermedierea la Hausengel! Noi ne îngrijim înainte de prima întâlnire de toate problemele organizatorice. Astfel sunteţi liberi să vă gândiţi la alte lucruri şi sunteţi îngrijit pe deplin.

  1. Sunteţi interesat de un post de îngrijire în Germania şi vă prezentaţi telefonic sau personal într-unul din birourile noastre internaţionale
  2. Noi vă răspundem cu plăcere la toate întrebările şi vă înregistrăm în baza noastră de date
  3. Luăm legătura cu dumneavoastră şi vă prezentăm posturi individuale de îngrijire
  4. Dumneavoastră decideţi dacă doriţi să acceptaţi postul şi în ce condiţii
  5. Dacă răspunsul clientului este afirmativ, planificăm împreună cu dumneavoastră plecarea dumneavoastră la centrala noastră din Germania. (În cazul în care clientul nu se hotărăște pentru dumneavoastră, vă căutăm un nou post potrivit)
  6. La biroul din Germania se vor discuta toate punctele importante referitoare la postul dumneavoastră şi se vor clarifica întrebările care sunt încă deschise. Apoi, urmează formarea cuprinzătoare în Academia noastră proprie şi certificată.
  7. După formare semnaţi un contract de franciză şi deveniţi imediat preluător de franciză Hausengel. Un agent de teren vă conduce la clientul dumneavoastră şi vă însoţeşte în primele ore ale întâlnirii.