Serviciile noastre

Vreţi să deveniţi îngerul casei?
Suntem aici pentru dumneavoastră!

Răspunderea organizatorică, precum şi cea reală, pe care şi-o asumă un francizat calificat şi certificat Hausengel, pentru a face posibilă viaţa acasă unei persoane care necesită îngrijire, nu este asemănătoare unei simple activităţi a unui lucrător menajer. Chiar şi calificarea francizaților vorbeşte despre asumarea propriei răspunderi, fără instrucţiuni şi astfel independentă a activităţii pentru client. Aceasta înseamnă că francizații Hausengel sunt formaţi astfel ca ei să-şi planifice pe propria răspundere parcursul zilei şi eventual să folosească alţi prestatori sau ajutoare pentru îndeplinirea sarcinilor, pentru a obţine cea mai bună îngrijire, precum şi satisfacerea clienţilor. Înainte de preluarea activităţii, francizatul încheie cu clienţii săi, adică cu persoana care va fi îngrijită sau cu familia acestuia, un contract pentru prestări servicii de îngrijire. În acest contract vor fi stabilite serviciile francizatului pe baza analizei necesităţilor efectuate anterior. Aceasta permite întocmirea unui contract transparent şi sigur pentru ambele părţi.

Francizații oferă cu plăcere, pe lângă activităţile de îngrijire, şi activităţi de menaj, precum şi servicii de îngrijire de bază. În cazuri individuale, poate fi recomandată implicarea unei serviciu ambulant permis de îngrijire în cazul îngrijirii cuprinzătoare şi grele de bază, precum şi în cazul îngrijirii medicale respectiv îngrijirii prescrise de un medic. Şi în aceste cazuri, francizații sunt alături de clienţii lor, sprijinindu-i.

Francizații sunt efectiv furnizori activi. Ei nu sunt doar independenţi în sens juridic, aşa cum a confirmat auditul, ci şi prin modul lor independent de procedură, fiind o uşurare enormă şi un câştig pentru clienţii lor. Toate aceste motive au condus în contextul auditului la confirmarea independenţei francizaților Hausengel.