<
Schliessen
Schliessen

Corona-Virus în Germania: Situația personalului de îngrijire și informații cu privire la acoperire prin asigurări

Corona-Virus continuă să se răspândească în Europa și, de asemenea, în Germania. Măsurile luate de guvernul federal au drept scop reducerea contaminărilor suplimentare și încetinirea răspândirii ulterioare. Informațiile cu privire la acest lucru se schimbă zilnic. Mulți îngrijitori Hausengel care lucrează în prezent în Germania sunt, de asemenea, îngrijorați de propria lor sănătate și în același timp sunt acolo pentru persoanele care au nevoie urgentă de îngrijire. Ca adevărați eroi în perioadă de criză, tot personalul de asistență și de îngrijire merită recunoașterea și respectul nostru!

Dorim să fim alături de îngrijitorii noștri ca parteneri pentru întrebări pe acest subiect, să le oferim siguranță pentru mediul lor profesional și privat. Pentru a vă oferi cele mai bune informații și asistență posibile, am pregătit informații actualizate despre conduita responsabilă față de Coronavirus și despre asigurarea îngrijitorilor:

  • Sănătatea dvs. este importantă pentru noi. Protejați-vă și mediul înconjurător, luând în considerare măsurile de conduită responsabilă și de igienă recomandate. Dacă în prezent vă aflați în contract la o familie, este recomandat să nu plecați de la familie, dacă aveți posibilitatea prelunguți-vă contractul de îngrijire.
  • Transportul public trebuie evitat din cauza riscului crescut de infecție. O plecare este posibilă doar într-o măsură limitată datorită restricției traficului transnațional. Ajunși in țară, trebuie să intrați obligatoriu în carantină sau izolare la domiciliu pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni. Protejați-vă pe dvs. și pe cei dragi de acasă si dacă vă este posibil, rămâneți la cazul la care sunteți acum si prelunguți-vă contractul de îngrijire. Vă ajutăm noi cu toate formalitățile administrative.
  • În momentul de față, cea mai bună modalitate de a vă proteja de o infecție este să respectați cu strictețe măsurile comportamentale și igienice de protecție împotriva infecțiilor virale și să aveți cât mai puțin contact cu alte persoane.
  • Protecția completă a asigurărilor pe care Hausengel le oferă vor rămâne, desigur, și în această situație valabile, dacă vă aflați într-un contract de ingrijire. Cu noi sunteti cel mai bine protejat în această situație. Asigurările pentru accidente, răspundere civilă și asigurare de sănătate sunt in vigoare pe perioada unui contract. Înbolnavirile acute cu virusul Corona sunt de asemenea acoperite prin asigurare.
  • Semnele unei infecții sunt similare cu o infecție gripală. Simptomele tipice sunt tusea seacă, respirație îngreunată, dureri de cap, stare severă de boală și febră. În cazul în care apare una din aceste simptome, chiar daca nu sunt însoțite de strănut și dureri în gât, trebuie să apelați la un medic. Tot restul va fi discutat cu medicul dumneavoastră. În primul rând, este vorba și de protejarea altora de infecții. Dacă o infecție cu coronavirus este confirmată, boala este tratată doar simptomatic. În prezent nu există medicamente dezvoltate special pentru coronavirus.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că toți îngrijitorii Hausengel și familiile primesc sprijinul de care au nevoie pentru situația lor individuală. Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați persoana dvs. de contact sau sediul nostru central la 06424/928370.

Actualități la Hausengel
Aici veți găsi toate mesajele Hausengel referitoare la temele de îngrijire și asistență, dar și sfaturi și lucruri distractive.
Toate stirile

Relaxarea restricțiilor de călătorie în Germania

Conform comunicărilor Insititutului Robert Koch numarul de infectări cu Covid este în continuă scădere. La începutul lunii mai au fost ridicate numeroase restricții legate de pandemie. Obligativitatea…

Vaccinări pentru îngrijitori de pe teritoriul Germaniei

Atât în România, cât și în Germania, unele dintre primele grupuri cărora li s-a oferit vaccinarea împotriva Covid-19, au fost și sunt persoanele în vârstă sau grav bolnave. Cu toate acestea, a fost…

Restricții de călătorie cu privire la zonele cu diverse mutații de virus – Ce este valabil?

În vederea limitării răspândirii coronavirusului și a mutațiilor sale, regulile de călătorie în Germania sunt actualizate mereu. Pentru călătorii din Uniunea Europeană nu au existat până în prezent…